Betöltés...

I Love VIP Pets Glam Gems: Glam Drágaköves Kutyafrizurák (5. széria)

Ár: 14.499 Ft

Megérkeztek az I Love VIP Pets - glam drágaköves kutyafrizurák ötödik szériájának kiskutyái!

A tizenkettő különböző, aranyos meglepetés kutyus egyikét találod egy drágakő formájú színes üvegcsében. Egy praktikus és kényelmes fodrász székbe ültetve, máris készen állnak az új frizura készítésére. Légy te is olyan ügyes, mint Fabia és Fabio! Hat karakter kutyus van az előző szériákból, viszont megújult külsővel. Ők Alexia, Bianca, Ladi Gigi, Juliet, Maya, Nyla és Stella. Hat új baráttal is bővültek: Agatha, Aurora, Esmeralda, Jasmine, Kiara és Mimi. Mind a hatan különböző stílust képviselnek.

Minden kiskutyához nyolc kiegészítő tartozik: öt alaptartozék, ezek mindenkinél közösek (tiara, fodrász szék, fésű, szemüveg és gyűjtőfüzet), valamint további kiegészítők, amelyek csomagolásonként eltérhetnek (köztük hajdíszítő kövek, hajcsat, hajgumi vagy akár gyöngysor is).

A csomagolást levéve a kupakban találsz egy műanyag drágakövet. Az üvegcse elején található egy ablakos rész, ami meleg és dörzsölés hatására áttetsző lesz, felfedve melyik kutyus is bújt el benne. (Hideg hatására az ablakos rész újra elszíneződik.) Az üvegcsét szétnyitva találod meg a kutyusok egyikét és a sok kiegészítőt. Ültesd be a fodrász székbe és csinálj szebbnél szebb hajkoronákat, díszítsd csatokkal és hajgumikkal.

 A teljes készlet 12 darabos. Gyűjtsd össze mindet és variáld őket kedved szerint! Akár a többi széria kiskutyáival is.

A kutyusok mérete: 9,5 cm

A kutyusok hajának hossza: 30 cm

A csomag tartalma: 1 darab meglepetés kutyus, 7 darab kiegészítő és 1 darab gyűjtőfüzet 

A csomagolás mérete: 26 cm x 9 cm x 8 cm

3 éves kortól ajánlott!



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "I Love VIP Pets Glam Gems: Glam Drágaköves Kutyafrizurák (5. széria)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések