Betöltés...

Magnikon - mágneses építőjáték - épület

Ár: 12.500 Ft

Babaházak, kutyaházak vagy egy kis vízparti nyaraló, különféle épületek, háromdimenziós geometriai alakzatok – mindezt gyermeke maga is összeállíthatja a MAGNIKON segítségével.



Az MK-35 "The Doll House" mágneses építőkészlettel ötletes térbeli objektumokat hozhat létre. Ez egy közepesen nehéz játék. A készlet 35 db színes alkatrészt tartalmaz.

Az egészen kis gyerekeket is igazán magával ragadja a mágneses kialakítás, tovább fejleszti a gyerekekben a mérnöki vagy tervezői tehetséget. Hozzájárul a finommotorika, a téri gondolkodás, a kitartás és a színvilág fejlesztéséhez. .Ráadásul minden, ami a térrel kapcsolatos, korlátlan számú ötletet nyit meg egy fantáziadús gyermek számára.. A részek világosak, színesek, és nagyon könnyen összekapcsolhatók egymással.

Több információ

•  A készlet tartalma: 2 háromszög, 17 négyzet,3 zöld tetőele,. 3 piros tetőelem, 2 ablak, 1 ajtó, 2  piros és 2 zöld dupla ablak elem,1 erkély és 2 téglalap(dupla) építőelem

• Nehézségi szint – közepes.

• Kiegészítő készletként is használható. Mágneses építőelemeink mérete szabványos. Ez kompatibilissé teszi őket a piacon lévő többi bestsellerrel. Négyzet - 6,5 cm, háromszög - 5,5 cm, hatszög - 6,5 cm, téglalap - 13 cm (nem tartozék - szolgál

3 éves kortól ajánlott


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Magnikon - mágneses építőjáték - épület" című hirdetést látja. (fent)