Betöltés...

Interaktív bébi játék mozdony állat hangok rózsaszín 8496

Ár: 14.340 Ft

A megfelelő fejlődés és a mosoly a gyermek arcán nagyon fontos minden kisgyermek életében. Az interaktív játékoknak köszönhetően a vidám mosoly garantált a baba arcán. A különböző funkciók, színek és minták segítségével gyermeke már egészen kicsi korától kezdve új dolgokat tanulhat.  Új hangok, színek és formák megkülönböztetése és megtanulása. A játék javítja gyermeke hallását és látását, valamint serkenti a fantáziáját, és ebben az esetben még a saját hangok létrehozásában is segít.

Bemutatjuk az interaktív mozdonyt, amely ideális játék az egyévesnél idősebb gyermekek számára. A mozdony bármelyik gombjának megnyomásával más-más állat hangja szólal meg. A mozdonyon lévő állatok között van egy cica, tehén, juh, kutya, disznó, ló és madarak. A mozdony nagy előnye a mozgatható kerekek. Ezenkívül a mozdony két hangerősséggel és fényhatásokkal rendelkezik.

A mozdony méretei:

 40 cm x 23 cm x 7,5 cm

Doboz méretei:

43 cm x 27 cm x 9 cm

A játékot 12 hónaposnál idősebb gyermekek számára tervezték. Két AA 1,5 V-os elemmel működik, amelyek nem tartoznak a készlethez. A mozdony CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és színes, kirakattal ellátott dobozban kerül forgalomba, így a kicsik számára ajándékba is alkalmas.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Interaktív bébi játék mozdony állat hangok rózsaszín 8496" című hirdetést látja. (fent)