Betöltés...

Dobkészlet szintetizátorral és mikrofonnal Rózsaszín 4835

Ár: 35.800 Ft

A dobok tökéletes ajándék a gyerekeknek - biztosan sok örömet szerez kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az ilyen szórakozás fejleszti a zenei készségeket és a hallást, megtanítja a hangok megkülönböztetését. Ezenkívül a hangszerrel való játék serkenti az idegrendszer és az agy fejlődését, fejleszti a képzelőerőt. Fontos, hogy még a csecsemőknek is szükségük van a megnyugvásra és a feszültség levezetésére, és a bemutatott játék tökéletes segítség lesz.
A gyermek dobok tartozékokkal biztonságos, kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek a minőségről és a tartósságról tanúskodnak. CE tanúsítvánnyal rendelkező játék, így nyugodtan adhatja a kicsinek.
Azzal, hogy játékra ösztönzi gyermekét, hozzájárulhat készségeinek és tehetségének fejlődéséhez. Ha gyermeke már ritmusokat kopogtat különböző tárgyakon, és energikus és mozgékony, a dobos készlet tökéletes lesz.
A dobos készlet a következőkből áll:
- 1 nagy dob egyetlen pedállal
- 2 x közepes dob
- 2 x kis dob
- egy készlet botok
- egy tányér
-Székek
-Billentyűzet és mikrofon
A billentyűzet sok érdekes funkcióval rendelkezik, többek között: keverő, dallamok, demó verziók, mikrofon bemenet. Az egész egy egyedülálló készletet alkot a Kis Zenész számára.
A készlet elemeinek méretei:
- nagydob (átmérő): 29 cm
-közepes dob - kb. 20 cm
- Kis dob - körülbelül 16 cm
- billentyűzet keverővel kb. 27 cm x 16 cm x 6 cm - billentyűzet keverővel kb. 27 cm x 16 cm x 6 cm
Csomagolási méretek: 41 cm x 30 cm x 30 cm

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Hangszerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Dobkészlet szintetizátorral és mikrofonnal Rózsaszín 4835" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: