Betöltés...

Kormányra szerelhető kiegészítő cső - kerékpár computer, telefon, GPS, lámpa rögzítéséhez - biciklire és robogóra (BB-14112)

Ár: 4.990 Ft

Kerékpár kormány kiegészítő cső Ez a típusú kormány kiegészítő cső nem csak kerékpárhoz, hanem robogóhoz is használható, és további helyet biztosít különféle praktikus eszközök, például telefontartó felszereléséhez. A fogantyú akár 20 cm-el meghosszabbítja a kormányon rendelkezésre álló felületet, így lehetőséget biztosít több eszköz egyidejű elhelyezésére. A kormányhosszabbító könnyű, összeszerelése pedig nagyon egyszerű és gyors, amit bárki könnyedén elvégezhet. A dupla rögzítőnek köszönhetően a kormányhosszabbító stabilan rögzül és nem billeg oldalra. A kerékpártartó strapabíró anyagokból készült, amelyek ellenállnak az időjárási viszonyoknak, így a kormányhosszabbítás kedvezőtlen körülmények között is működik – pl. az esőben. A termék jellemzői: dupla rögzítő termék hossza: 20 cm anyaga: alumínium/műanyag időjárásálló anyag: igen kerékpárra vagy robogóra átmérője: 2cm rögzítőn lévő furat átmérője: 2-3,5 cm súlya: 0,092 kg súly a csomagban: 0,133 kg A csomag tartalma: kormány kiegészítő 2x rögzítő Imbuszkulcs az összeszereléshez

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Kormányra szerelhető kiegészítő cső - kerékpár computer, telefon, GPS, lámpa rögzítéséhez - biciklire és robogóra (BB-14112)" című hirdetést látja. (fent)