Betöltés...

Okos kártevőriasztó rágcsálóriasztó készülék

Ár: 3.990 Ft

Felejtse el a különböző rovarírtókat, sprayket és egércsapdákat. Egy csapásra távolítja el a szúnyogokat és a legyeket, molyokat, a méheket a pókokat és különböző rágcsálokat.
Bosszantó rágcsálók, mit az egerek vagy a patkányok, legyek, molyok, szúnyogok és más kellemetlen kártevők megszállják otthonunkat, megtelepszenek a falakban, a konyhában, a fürdőszobában.

Megdézsmálják az ételt, és veszélybe sodorják a családunkat. A vegyszer drága és veszélyes, ráadásul ártalmas lehet szeretteinkre. De ennek mától vége!
Miért ajánljuk a Pest Reject Repeller rágcsáló és rovar riasztót?

távol tartja otthonától a kártevőket, mint pl. szúnyogok, legyek, molyok, hangyák, patkányok, egerek
akár 100 m2 hatótávolság - 1db készüléknek
gyermekekre, kutyákra, macskákra ártalmatlan, elektromágneses és ultrahanghullámokkal működik
zajtalan és szagtalan
praktikus éjszakai fénnyel
nincs szükség elemre – egyszerűen csak helyezze a konnektorba

Itt a továbbfejlesztett, új megoldás a kártevők távoltartására

Az új Pest Reject Repeller 100m²-es lefedettséget biztosít, ami másfélszer több, mint elődje esetében, így egyetlen készülék is elég lehet, hogy megszabadítsa otthonát az ártalmas kis lényektől. Végre nyugodtan fellélegezhet, hiszen a patkányok, egerek, különböző rovarok, mint a pókok, csótányok, legyek vagy a szúnyogok mostantól végérvényesen kiköltöznek otthonából.


Akár 100 m²-es hatótávolság 

Az új Pest Reject Repeller a legkorszerűbb technológiák révén fejlesztették ki. Csak dugja be a konnektorba, és az impulzusok egész évben távol tarthatják a kártevőket. A működtetéséhez nem kell elem, ráadásul az ultrahangos modul 100 m²-re növeli a lefedettséget, Így nyugodt lehet afelől, hogy otthona minden egyes szeglete mentes a kártevőktől. Nem kell többé összetakarítania az elhullott rovarokat vagy rágcsálókat.
Megoldás vegyszerek nélkül

Az új Pest Reject Repeller okos kártveőriasztó szinte erőteret képez a háza körül. Sokkal erősebb és hatásosabb lehet, mint számos vegyszer vagy hagyományos csapda. A Pest Reject Repeller ektromágneses mezőt képez a ház elektromos hálózata révén, és kiűzi a kártevőket. A rémisztő patkányok, szemtelen egerek, ijesztő pókok és bogarak végleg eltűnhetnek.

Ezen kívül a Pest Reject Repeller Smart ultrahang hullámokat is kibocsát, amelyek távol tartják a szúnyogokat, legyeket és méheket a lakótértől. Ez a kettős technológia rendkívül környezetbarát. Vegyszer- és méregmentes megoldás, hogy könnyen eltávolítsa otthonából a kártékony betolakodókat. Családjára, gyermekeire és házi kedvenceire sem jelent veszélyt.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.16
Eddig megtekintették 69 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Okos kártevőriasztó rágcsálóriasztó készülék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: