Betöltés...

Hewa sütőzacskó normál 25x38cm/8db

Ár: 279 Ft

TermékleírásJellemzők Egyedülállóan hőálló, Omlós, ropogós sült!, Egészséges, Energiatakarékos, Higiénikus, Szag- és ízsemleges, Hagyományos és mikrosütőben egyaránt használható! Termék információk Ideális szárnyasok és egyéb húsok sütéséhez 220°C-ig, valamint kiválóan alkalmas ételek fagyasztóban való tárolására. A záróklipsz segítségével minden szaftot, ízt és aromát benntart. Márka információk Méretválaszték: Normál 25 x 38 cm 8 db Extra 35 x 43 cm 5 db Egyéb információk Mérettolerancia: ± 5% Elkészítés és tárolásElkészítés és felhasználás A tasak felhasználása: Igény szerint fűszerezzük vagy pácoljuk be a húst. Tegyük az előkészített húst vagy zöldséget a zacskóba. A nyitott végét kössük be. A zacskót tűvel szurkáljuk meg. Helyezzük az előmelegített sütőbe és 180-200°C-on süssük meg. Az étel elkészültét követően a zacskót a kiáramló forró gőz miatt óvatosan vágjuk fel. Hasznos tanácsok és tudnivalók: Javaslunk 1 evőkanál olívaolajat felhasználás előtt a tasakba tenni. A zacskót a tetejéből levágott ujjnyi vastag fóliacsíkkal kössük be. Ha ropogós sültet akarunk, akkor a párolás utolsó szakaszában a fóliát késsel hasítsuk fel. Alkalmazható maximális sütési hőmérséklet 220°C. Energiatakarékos elkészítési mód, mivel a tasak kuktaszerűen működik. A sütőzacskó megőrzi a vitaminokat és az ízeket. Használata megóvja a sütőt a szennyeződéstől és az élelmiszert a tepsihez való odaégéstől. Sütési idők tájékoztató jelleggel: Fehér húsok (szárnyasok, nyúl) kb. 60 perc Vörös húsok szeletben (sertés, marha és borjú) 10-15 perc Fasírozott (gombócban) kb. 10 perc Halak (kisebb méretben, illetve halfilék) 20-30 perc Vadhúsok (szarvas, őz és vaddisznó) kb. 60 perc Zöldségek (karfiol, töltött padlizsán, cukkini) 20-30 perc

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Hewa sütőzacskó normál 25x38cm/8db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: