Betöltés...

Összecsukható, hordozható szemetes mozgásérzékelővel - fehér/kék

Ár: 10.861 Ft

Andowl Q-TR3 hordozható összecsukható szemetes mozgásérzékelővel, 17,5 literes, fehér/kék
Az intelligens automatikus nyitó/záró szemetes modern és praktikus megközelítést hoz a hulladékkezeléshez bármilyen környezetben, a konyhától az irodáig vagy akár a fürdőszobáig. 17,5 literes kapacitásával elég tágas ahhoz, hogy összegyűjtse a mindennapi hulladékot anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.Műszaki jellemzők:

Tartós anyag: Tartós ABS műanyagból és kiváló minőségű elektronikus alkatrészekből készült, ez a szemetes úgy lett kialakítva, hogy ellenálljon a napi használatnak és hosszú ideig megőrizze vonzó megjelenését.
Tápellátás: 2 db AA elemmel működik (nem tartozék), így kényelmesen használhatja kábelek vagy elektromos aljzatok nélkül. Ez hordozhatóvá és könnyen elhelyezhetővé teszi bármely kívánt helyen, anélkül, hogy a meglévő elektromos infrastruktúra korlátozná.
Kompakt méretek: 255 x 195 x 340 mm-es méreteivel ez a szemetes tökéletesen illeszkedik a különböző környezetekbe, és nem foglal túl sok helyet. Elhelyezhető a konyhai munkalap alatt, az íróasztal közelében vagy bármely más kívánt helyen, anélkül, hogy zavarná a szoba általános megjelenését.
Kialakítás és funkcionalitás: Automatikus nyitás/zárás: A szemetes intelligens érzékelővel van felszerelve, amely rövid távolságból érzékeli a mozgást, és automatikusan kinyitja a fedelet, amikor megközelíti. Ez megkönnyíti a hulladék ártalmatlanítását anélkül, hogy manuálisan meg kellene érinteni a fedelet, segítve a higiénia és a tisztaság fenntartását.
Elegáns megjelenés: A fehér/kék színek kombinációjával ez a szemetes modern és elegáns megjelenésű, tökéletesen illeszkedik a különböző belső dekorációkba.

Az intelligens automatikus nyitó/záró tartály praktikus és hatékony választás a hulladék tiszta és higiénikus kezeléséhez. Intuitív funkcionalitásával és vonzó kialakításával egy csipetnyi modernitást és kényelmet kölcsönöz minden olyan térnek, ahol használják.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Összecsukható, hordozható szemetes mozgásérzékelővel - fehér/kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: