Betöltés...

Zuhanypolc készlet, 2 db-os többfunkciós alumínium polc szett, 30 cm-es, fekete

Ár: 3.690 Ft

Zuhanypolc készlet, 2 db-os többfunkciós alumínium polc szett, 30 cm-es, fekete 



Ez a fürdőszobai polc tökéletes megoldás minden fürdőszobába, hiszen extra tárolóhelyet biztosít, miközben eleganciát és funkcionalitást kölcsönöz fürdőszobájának. A fürdőszobai polc egy praktikus kiegészítő, amely lehetővé teszi a rendelkezésre álló hely hatékony kihasználását. A polcot nagy gondossággal úgy tervezték, hogy megfeleljen az Ön tárolási és rendezési igényeinek, miközben esztétikus megjelenést és tartósságot biztosít.


A készletben két polc található, ami jelentősen megnöveli a tárolókapacitást, és lehetővé teszi kozmetikumai és szépségápolási szerei rendezett tárolását. Tarthat rajta például samponokat, kondicionálókat vagy tusfürdőket. A polcokon további kampók találhatók, amelyekre felakaszthatja törlőkendőjét vagy szivacsát.


Szerelésük nagyon egyszerű, az egyes polcok kiegészítő tapadókorongokkal rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően fúrás nélkül vagy klasszikus módon, a szükséges lyukak fúrásával csavarokkal szerelhetők fel.


Az anyaghasználatnak köszönhetően a fürdőszobai polcok könnyen tisztán tarthatók. Egyszerűen törölje le egy nedves ruhával vagy szivaccsal enyhe tisztítószer használatával, majd öblítse le vízzel.


A polc alumíniumból készült, ami rendkívül könnyűvé teszi. Könnyedsége ellenére az alumínium rendkívül erős fém, és természetes ellenálló képességgel rendelkezik a nedvességgel és a korrózióval szemben, így nyugodtan használhatja a zuhany alatt is.


Tulajdonságok: 




Funkcionális és esztétikus
Könnyű, alumínium szerkezet
Akasztókampók
Egyszerű felszerelés
Könnyű tisztítás
Korrózióálló
Szín: fekete
Anyag: alumínium
Maximális terhelés: 10 kg
Méretek: 30×13×4,7 cm
Súly (2 db): 0,310 kg


A csomag tartalma:



2 db polc
2 db akasztó
4 db tapadókorong
1 db szerelékcsomag




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.17
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Zuhanypolc készlet, 2 db-os többfunkciós alumínium polc szett, 30 cm-es, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP