Betöltés...

Somat Tökéletes mosogatás csomag

Ár: 15.196 Ft

Termék információk
Somat vízlágyító só vízkőlerakódás-gátló hatással, hosszabb élettartamot biztosít mosogatógépének és fontos részeinek, mint például a csöveknek vagy a fúvókának. Javítja a mosogatógép teljesítményét és véd a vízfoltok ellen is.

Termék információk
A Somat Excellence DuoGel GreaseCutting Lemon a legjobb Somat gél a tiszta edényekért a citromos illat varázsával. Az egyedülálló kétkamrás flakon segítségével a Somat két hatékony formulát egyesít az erőteljes zsíroldóhatás, valamint az odaégett szennyeződések eltávolítása érdekében. Azonnali hatás és extra csillogás a poharai és edényei számára. Öko mosogatási program esetében is maradéktalanul feloldódik.

Termék információk
Száradást gyorsító öblítő citromos illatban, mely ragyogó tisztaságot biztosít a poharak és edények számára, megelőzi a vízcsepp foltok kialakulását, véd a vízkő ellen és innovatív formulájának köszönhetően mindeközben védi poharainkat.

Termék információk
Víz és energia megtakarítása érdekében használjon Somat mosogatógép tisztító kapszulát extra ciklus nélkül. Tegye a mosogatógép aljára, és indítsa el a kívánt mosogatási ciklust.
Erőteljes mosogatógép tisztító kapszula, mely mélyen tisztítja a mosogatógépet, miközben fokozattan véd a vízkő és a zsírlerakódás ellen. A mosogatógép rendszeres tisztítása segíti a gép karbantartását. Használjon Somat mosogatógép tisztító kapszulát havonta egyszer.

A csomag tartalma:
- Somat Anti-Limescale Mosogatógép tisztító Porkapszula 3db
- Somat mosogatógép Öblítő Lemon&Lime 750ml
- Somat Excellence DuoGel GreaseCutting Lemon Mosogatógél 70 mosogatás
- Somat Vízlágyító só 1,5kg

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Somat Tökéletes mosogatás csomag" című hirdetést látja. (fent)