Betöltés...

Gree GWH12YCXD-K6DNA1B Amber UV Inverteres Split klíma

Ár: 315.000 Ft

Típus Oldalfali split klíma
Inverteres Igen
Hűtés
Hűtési energiaosztály A+++
Maximális hűtő teljesítmény (kW) 3.5 kW
Fűtés
Maximális fűtő teljesítmény (kW) 3 kW
Beltéri
Maximális beltéri zajszint 43 dB
Kültéri
Maximális kültéri zajszint 53 dB
Méretek
Szélesség(beltéri) 86.5 cm
Magasság(beltéri) 29 cm
Mélység(beltéri) 21 cm
Tömeg (beltéri) 11 kg
Szélesség(kültéri) 84.8 cm
Magasság(kültéri) 59.6 cm
Mélység(kültéri) 32 cm
Tömeg (kültéri) 34 kg

Hűtés mellett, egészen -22°C-ig fűtésre is kiválóan alkalmas a berendezés. Kültéri egysége téliesített, rendelkezik karter-, és csepptálca fűtéssel. A vezeték nélküli távirányítóba épített termosztát technológiája a Gree I Feel funkcióban érvényesül. A H-tarifa igénylési feltételeinek megfelel, ezáltal október 15. és április 15. között akár 50%-ot is megtakaríthat elektromos áramszámláján.

A minimalista design, egyenes vonalvezetés és a letisztult fehér szín a modern otthonok ideális kiegészítője. Az Amber modell által nyújtott maximális kényelmet a 3D légterelés biztosítja hűtésben és fűtésben egyaránt.

A Gree UV-C technológiája fertőtleníti az elpárologtató felületét, valamint sterilizálja a beszívott levegőt a különféle vírusoktól és baktériumoktól, folyamatosan biztosítva a friss és tiszta levegő áramlását.

Rásegítenél a fűtésre ? Szeretnéd olcsóbban megoldani, mint a jelenlegi fűtési rendszered ? Energiát takarítanál meg ? A kényelmet választod, és wifivel előre bekapcsolod a nyaralódban, mikor szükséged van rá ?

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Klíma, Légkondicionáló
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 96 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gree GWH12YCXD-K6DNA1B Amber UV Inverteres Split klíma" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: