Betöltés...

Vileda Windomatic Power akkus ablaktisztító extra szívóteljesítménnyel, elektromos, 3.6V Li-ion akkumulátoros ablakporszívó (153230)

Ár: 20.990 Ft

A Vileda Windomatic Power elektromos ablakporszívó segít szárazra porszívózni a lemosott ablakokat, csíkok és cseppek nélkül. A víz a beépített 100 ml tartályba kerül. Egy feltöltéssel 40 perc üzemidőt tud, ami körülbelül 120 m2 takarítására elég (átlagosan 100 db ablakhoz). - Ablakokon, tükrökön, üveg felületeken használható - A rugalmas fej alkalmazkodik a megfelelő szöghöz - A gumikeret a felületre tapad - MAX gomb a még hatékonyabb szívóteljesítmény érdekében - Ultrakönnyű - Az akkumulátor típusa: 3,6 V Li-Ion - Az akkumulátor kapacitása: akár 40 perc - Töltési idő: 4 óra Garancia (fogyasztóknak): 2 év Ablakporszívó extra szívóerővel - a legegyszerűbb módja a tökéletes ablak tisztításnak! Újdonság: A MAX gomb extra + 50% -os szívóerőt biztosít az extrán nedves felületekhez, tiszta és csíkoktól, cseppektől mentes felületet biztosít percek alatt! Egyszerűen nyomja meg a MAX gombot és a szívóerő 50% -kal nő. Használható csempéken, zuhanyzókon, tükrökön vagy akár kiömlő folyadékok felszívására is. Rugalmas fej a legjobb tisztítási szög eléréséhez: lehetőséget ad a sarkok tökéletes tisztítására is. - 2 teljesítményszint: normál és extra szívóteljesítmény - Mosást követően szárazra porszívózza az ablakokat, cseppek és csíkok nélkül - Ablakokon, tükrökön, üveg felületeken használható - A rugalmas fej alkalmazkodik a megfelelő szöghöz - A gumikeret a felületre tapad - MAX gomb a még hatékonyabb szívóteljesítmény érdekében - Ultrakönnyű - Tisztítási teljesítmény: 120 m² (MAX teljesítményél 50 ablak, hagyományos teljesítménynél 100 ablak) - A tartály űrtartalma: 100 ml - Az akkumulátor típusa: 3,6 V Li-Ion - Az akkumulátor kapacitása: akár 40 perc - Töltési idő: 4 óra A csomagolás tartalma: - Ablakporszívó - Szívófej - Hálózati töltő - Használati útmutató

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Vileda Windomatic Power akkus ablaktisztító extra szívóteljesítménnyel, elektromos, 3.6V Li-ion akkumulátoros ablakporszívó (153230)" című hirdetést látja. (fent)