Betöltés...

DEDRA Időzítős, 3 sebességes állványos ventillátor, 16", távirányító, 55W, hálós védőburkolat, króm

Ár: 18.790 Ft

A Dedra egy 1991 óta működő lengyel szerszámgyártó vállalat, akik jelenleg Európa 15 országában széles választékban és magas minőségben forgalmazzák termékeiket. Kínálatukban széleskörben megtalálhatóak elektromos kerti és barkács szerszámok, hegesztőeszközök és tartozékaik, kéziszerszámok, biztonsági cikkek és számtalan további hasznos eszköz. A több évtizedes múlt és a folyamatos fejlesztések a garancia arra, hogy termékeik megbízhatóak, tartósak, magas minőséget képviselnek.
A Dedra hivatalos oldala

A DA-1611 B állványventilátor a forró napoknélkülözhetetlen segítője. Három félig átlátszó lapátja van, amelyek jó légáramlást biztosítanak. Hálós ráccsal van rögzítve,amely biztosítja a jó levegőeloszlásta szellőztetett helyiségben. A burkolat rendkívül tartós ABS anyagból készült, ami ellenállóvá teszi a ventilátort a mechanikai sérülésekkel szemben. A modern kialakítás a legigényesebb vásárlókat is kielégíti. A ventilátor vagy távirányítóval, vagy közvetlenül az áttekinthető kezelőpanelen keresztül működtethető.
Tulajdonságok:

Masszív, kerek alap a stabilitás érdekében
Mesh mesh
3 fokozatú sebességszabályozás
Semi-transzparens új pengék
magasság beállítása
Modern design
Controller
Szín fehér

Technikai adatok:

Feszültség: 230V / 50 Hz
Teljesítmény:40W
A ventilátor átmérője: 16 " / 40 cm
Fan magasság: 130cm
Szín:Fekete
Súly: 5 kg
A termék gyártói honlapja

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "DEDRA Időzítős, 3 sebességes állványos ventillátor, 16", távirányító, 55W, hálós védőburkolat, króm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: