Betöltés...

Amica ED3765171W F-type Beépíthető sütő - Fehér

Ár: 150.070 Ft

Amica BakingPro System®
A tökéletes pörkölés vagy sütés nem csak a megfelelő főzési készségről szól, először a megfelelő sütőre van szükségünk. A BakingPro System ® használatával nem kell aggódnunk az egyenetlenül sütött pitékért vagy a túl száraz sültért! A sütemények és torták közepén mindig tökéletesek, a széleken pedig soha nem barnulnak meg, pontosan egyenletes hő- és hőmérsékleteloszlással az egész kemenceüregben. Még az edénynek a sütő ajtajához közelebb eső részei is tökéletesen meg fognak főzni a sütő elejéhez közeli nagy offset melegítőknek köszönhetően. A sütő most nagyobb, mint korábban, és több sütési szintet kínál több étel főzéséhez egyszerre. A sütő- és pörkölőtálcák mérete is megnőtt, és a felülvizsgált levegőventilátor burkolat gyorsabban melegíti a sütőt: 150 ° C-on mindössze 3 perc alatt! A sütőkamra felső falán található új lámpa rendszer még könnyebbé teszi a főzés ellenőrzését, mint korábban. Korszerű, átdolgozott formában: a legjobb sütési és pörkölési minőség érdekében.

Teleszkópos vezetők
A forró tálca eltávolításakor könnyű leejteni és megégni. De Amica sütőkkel nem! Mindez azoknak a vezetőknek köszönhető, amelyek speciális dudorokkal rendelkeznek, amelyek lassítják a tálca behelyezését vagy eltávolítását. Akár egy nagyon forró és erősen megrakott tálcát is biztonságosan, égésveszély nélkül helyezhet be vagy távolíthat el.

Előmelegítés 3 perc alatt
Folyamatosan rohansz, és nincs időd semmire? Ez a funkció gyorsan előmelegíti a sütőt a kívánt hőmérsékletre. A sütő belsejében a hőmérséklet mindössze 3 perc alatt eléri a 150 ° C-ot! Be lehet kapcsolni egy ideig, mielőtt bármit beletennénk, így biztosak lehetünk benne, hogy minden időben elkészül!

Sütés több szinten
A sütőtér új kialakítása, a nagyobb kenyérpirító melegítővel, tökéletes, egyenletes hőelosztást garantál az egész kamrában. Ennek nagy adag pékárut készíthet, biztos lehet benne, hogy egyenletesen sülnek és barnulnak. Ebben a tágas sütőben több mint 100 muffin is könnyen elfér! A gombát és a gyümölcsöt egyszerre több is száríthatja. A hátsó ventilátor védőburkolatának nagyobb területe pedig új furatmintával felgyorsítja a felmelegedést, így még józan dolgozhat.

Érzékelő LED kijelző sütési idő vezérléssel (Ts)
A klasszikus vezérlők magas funkcionalitással kombinálva. A sütő sütési hőmérséklete és funkciója ergonómikus tárcsákkal választható ki, míg az érintésérzékelő kezelőszervei segítenek pontosan beállítani a sütési időt. A kijelző pontosan tudja, mikor kell az ételt kivinni a sütőből, és a megfelelő időben kikapcsolni. Természetesen csipogni fog a felhasználó számára, amikor itt az ideje.EasyClean EasyClean zománc
A sütő súrolása olyan munka, amelyet biztosan nem szeret. A tisztítási folyamat megkönnyítése érdekében az Amica sütők belsejét speciális EasyClean zománc borítja, amely mentes a pórusoktól és üregektől, amelyek megkönnyítik a szennyeződések és zsírok lerakódását. Mostantól a sütő tisztítása rendkívül egyszerű lesz. Könnyítse meg életét! Ne pazaroljon túl sok időt a takarításra! Töltsd el szeretteiddel vagy érdeklődési köröd fejlesztésével.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Amica ED3765171W F-type Beépíthető sütő - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: