Betöltés...

GrillMeister Smoker Tube BBQ 30 x 5 cm nemesacél inox füstölőcső intenzív grillaromához, faszén-, gáz- és pellet tüzelésű grillekhez

Ár: 3.990 Ft

Tegyen illatos faforgácsot a füstölőbe, hogy a grillezni kívánt ételeknek ínycsiklandozó füstös ízt adjon. Helyezze a csövet a grillrács alá a sütőtérbe. Faszenes grillezők esetén a csövet közvetlenül a forró faszénre lehet helyezni. A termék nemesacél kivitelű, 30 cm hosszú, 5 cm átmérőjű. Üresen szállítjuk. Garancia (fogyasztóknak): 6 hónap A GrillMeister BBQ füstölő cső egy kiváló minőségű, tartós és hatékony eszköz a húsok és halak füstöléséhez. Könnyen használható és tisztítható, valamint kompakt mérete miatt könnyen tárolható. A füstölő cső segítségével intenzív füstízt adhat az ételeinek, így egyedi és ízletes eredményeket érhet el. Ideális választás minden füstölés szerelmese számára! Illatos faforgács előkészítése: Válasszon olyan illatos faforgácsot, amely a kívánt ízvilágot adja az ételeknek. Például használhat alma, cseresznye vagy tölgyfaforgácsot. Áztassa be a faforgácsot vízben legalább 30 percig. Ez segít lassabb égésben és hosszabb füstölési időben. Füstölő készítése: Helyezze el a grill alá vagy a faszenes grillezőbe a faszén felett elhelyezett csövet. Faszenes grillezők esetén helyezze a csövet közvetlenül a forró faszénre. Füstölés megkezdése: Amikor a grill vagy a faszenes grillező már elég meleg, helyezze a beáztatott faforgácsot a füstölő csőbe. Figyelje meg, ahogy a faforgács kezd el füstölni. Étel helyezése a grillezőre: Vigyázva használjon sütőkesztyűt a forró felületekkel való érintkezés elkerülése érdekében. Amikor a faforgács füstölni kezd, helyezze a grillezni kívánt ételeket közvetlenül a füstölő cső fölé. Óvintézkedések: Ügyeljen arra, hogy a faforgácsot ne helyezze közvetlenül az ételekre, mert az túl erős füstízt eredményezhet. A termék forró lesz, ezért mindig használjon sütőkesztyűt a mozgatása során. A faforgács nem tartozék a termékhez, tehát készüljön fel és szerezzen be előre. Ezzel az eljárással érhető el egy ízletes, füstös aroma, amely különlegessé teszi a grillezett ételeket. Az óvintézkedések betartása segít biztonságosan élvezni ezt az ínyencséget. Jellemzők: - Anyag: 304 rozsdamentes acél - Mérete: 30 x 5 cm - Súlya: 200 g - Parktikus kerek kialakítás: bárhol elhelyezhető, könnyen feltölthető, és az egyik oldalról lezártható vége bent tartja az aromás fapelletet - Többcélú: különböző aromás faforgácsok használhatók, amelyek keverhetők különböző ízek hozzáadásához - Bármilyen típusú grillhez: extra füstöt biztosít minden típusú grillhez (gáz- és elektromos grillekhez, hordozható grillekhez is) - Sűrített szellőzőnyílások, lúgállóság, vízálló, alacsony hőmérsékleti ellenállás, magas hőmérsékleti ellenállás, antisztatikus, tűzmegelőzés, savállóság - Alkalmazás: Különböző aromás faforgács használható, mint például alma, cseresznye vagy tölgyfa, stb. Tisztítása: Távolítsa el a füstölő csőből a faforgácsot, majd semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. Ne használjon karcosodást okozó szereket, eszközöket.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "GrillMeister Smoker Tube BBQ 30 x 5 cm nemesacél inox füstölőcső intenzív grillaromához, faszén-, gáz- és pellet tüzelésű grillekhez" című hirdetést látja. (fent)