Betöltés...

Geyser Smart Bio szűrőbetét szett

Ár: 28.990 Ft

Szűrőbetét szett a Geyser Smart Bio vízszűrőhöz >> A készlet tartalma:
1. Ecotar Smart - élelmiszer-minőségű ioncserélő gyanták keveréke a keménységet okozó sók eltávolításához, és a vas és a mangán rendkívül hatékony eltávolításához.
2. Aragon Smart BIO - az Aragon szűrő módosított változata, a nehézfémek, a klór és más káros szennyeződések eltávolítására,ezenkívűl javítja a víz ízét, színét és illatát. A csökkentett porozitás és az elektrokinetikai felületi töltés miatt az Aragon Smart Bio teljes mértékben eltávolítja a baktériumokat és vírusokat (szabadalom száma: 2506232). A biztonságos formában lévő ezüst gátolja a baktériumok növekedését.
3. Carbon Block Ag Smart - a kiváló minőségű kókusz-szén a végső tisztításhoz. Eltávolítja a maradék klór és szerves klór-szennyeződéseket, ezáltal javítja a víz ízét. Ezüst tartalma biztosítja a a bakteriosztatikus hatást. A szűrőbetétek cseréje átlagosan maximum 18 havonta szükséges.

Érdekesség: Az ARAGON-t sikeresen alkalmazták a csernobili baleset utáni szennyezésnek kitett régiók vízkezelésére. A Geyser egy vízszűrőket gyártó és fejlesztő oroszországi vállalat.
Az oroszországi háztartási szűrők és vízkezelő berendezések piacvezetője, 1986-ban kezdte meg a szűrők gyártását Szentpéterváron.
Azóta több millió háztartás kapott tisztított, egészségbarát vizet a Geyser tudósai által kifejlesztett egyedi technológiáknak köszönhetően.
A Geyser vízszűrők sikerének egyik kulcsa az ARAGON egyedi szűrőanyag.
A Geyser eredményeit több mint 20 szabadalom, és számos független tudományos teszt bizonyítja.
A Geyser egy dinamikusan fejlődő kutatási és termelési üzem, nagy múltú történelemmel és hagyományokkal. Vezető helyet foglal el a vízkezelő iparban: az egyszerű vízszűrőktől az ipari vízkezelő rendszerekig.
A társaság évente több ezer kutatási és fejlesztési tevékenységet hajt végre, és a szakemberek folyamatosan új típusú termékeket fejlesztenek, ezzel magas szintű víztisztítást és költséghatékony megoldásokat kínálnak ügyfeleik számára.
Összességében a Geyser vállalat vízkezelő és víztisztító szűrőit több, mint 20 országban árusítják.
A Geyser szűrők naponta több mint 100 millió liter vizet tisztítana meg, a világon több mint 22 millió ember használja a Geyser vízszűrőket naponta. A vízszűrők esetében a paramétek, adatok és a szűrési hatékonyságot részletező leírások minden esetben a gyártó által megadott adatokat tartalmazzák. A szűrőbetétek cseréjére vonatkozó időtartamok mindig a gyártó által megadott JAVASOLT értékek.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víztisztító
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Geyser Smart Bio szűrőbetét szett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: