Betöltés...

Elektromos sűrített levegő fúvó pisztoly, Konpaxe®, 6000 mAh akkumulátorral, 68W teljesítménnyel, 51000 RPM fordulatszámmal, USB Type-C csatlakozóval, PC, autó, légkondicionáló tisztítására

Ár: 34.341 Ft

 



Az akkumulátoros légkompresszor a megfelelő megoldás a számítógépházak, billentyűzetek, autók, ventilátorok és ablakok pormentesítésére. Erős akkumulátorral rendelkezik, amelyet USB-C segítségével lehet tölteni. A multifunkciós fúvókát használhatja úszógumik, jógamákok, légtömlős matracok, felfújható játékok stb. felfújásához. Emellett a kompresszornak 8 tartozéka van: 3 kefe és 4 fúvóka, hogy könnyebb legyen a takarítás, és akár 40 percig is működik.



A kompresszor 3 sebességfokozatú motorja az egyik legerősebb, a maximális beállítás 51000 fordulat/perc. Ez lehetővé teszi az autó gyorsabb és hatékonyabb tisztítását. A kompresszort a klímaberendezés tisztítására is lehet használni, professzionális eredményeket biztosítva.



 

Az akkumulátoros légkompresszor sokoldalúságot és könnyű használatot kínál a felhasználók számára. Könnyű és hordozható, így bárhová magaddal viheted, és bármikor használhatod, amikor szükséged van rá. Az erős akkumulátor bármilyen terhelést elbír.

Emellett rendelkezik egy LED jelzővel, amely megmutatja az akkumulátor töltési állapotát, így pontosan tudod, mikor kell újra feltölteni.



A USB-C csatlakozó és a beépített többlet védelem a túltöltés és túlmelegedés ellen optimális megoldást nyújt azok számára, akik teljesítményt és nagy mobilitást keresnek.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Elektromos sűrített levegő fúvó pisztoly, Konpaxe®, 6000 mAh akkumulátorral, 68W teljesítménnyel, 51000 RPM fordulatszámmal, USB Type-C csatlakozóval, PC, autó, légkondicionáló tisztítására" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: