Betöltés...

Philips AC0650/10 Series 600i max. 44 m2, 12 W, 3 sebesség Fehér-Bézs légtisztító

Ár: 45.442 Ft

A légtisztító egy gombnyomással eltávolítja az allergéneket és szennyeződéseket, miközben minimális energiát fogyaszt. Kompakt, elegáns kialakítása harmonikusan illeszkedik otthonába. A Philips Air+ alkalmazással bárhonnan és bármikor vezérelheti a légtisztítót.

Gyakorlatilag semmi nem jut ki a VitaShieldből, kivéve a legtisztább levegőt. A VitaShield technológia az aeroszolokat, baktériumokat és részecskéket akár 0,003 mikronos méretben is kiszűri, ami kisebb, mint a legkisebb ismert vírus. Külső laboratórium által végzett független teszt alapján eltávolítja a H1N1 vírusokat a levegőből.

Rendkívül csendes és zavaró fénytől mentes
Élvezze a zavartalan alvást az innovatív légtisztító készülékünk révén. Alvó üzemmódban csak 19 dB (6) hangerővel működik, ami halkabb, mint a suttogás. Emellett a digitális kijelző fénye is elhalványul, minimálisra csökkentve a zavaró fényhatást. Ezzel a beállítással az Ön otthonában mindig tiszta lesz a levegő, még éjszaka is.

A gondos tesztelésnek köszönhetően tartósságot és megbízható minőséget kínálunk
Ha a Philips mellett dönt, a Philips megbízható márkát választja, amely több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik a légtisztítás és az egészségügyi technológiák területén. Légtisztítóink 170 szigorú ellenőrző vizsgálaton esnek át a forgalomba hozatal előtt, és az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány minősítésével rendelkeznek.

Kompakt méret és karcsú kialakítás
A légtisztító kompakt méretének és elegáns kialakításának köszönhetően tökéletes kiegészítője bármely helyiségnek, miközben erőfeszítés nélkül javítja otthona levegőjét és esztétikumát egyaránt. A mindössze 34 cm-es magasságával tökéletesen alkalmas arra, hogy egy íróasztalra vagy polcra helyezze. Élvezze a friss és tiszta levegőt egy csipetnyi kifinomultsággal.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Philips AC0650/10 Series 600i max. 44 m2, 12 W, 3 sebesség Fehér-Bézs légtisztító" című hirdetést látja. (fent)