Betöltés...

COMFEE Kézi Turmixgép, Kefe Rozsdamentes Acél, 550W, Többfunkciós

Ár: 10.700 Ft

A COMFEE márkájú, krémszínű, kefe rozsdamentes acélból készült kézi turmixgép tökéletes választás babaételek, smoothie-k, mártások és levesek készítéséhez. A 550 wattos, 2 sebességes multifunkcionális készülék tartozékai közé tartozik egy 600 ml-es keverőpohár és egy habverő, amelyekkel könnyedén keverhet, apríthat, habosíthat, pürésíthet és sok mást. Kompakt kialakításának köszönhetően helytakarékos, az S-alakú rozsdamentes acél pengével ellátott splash guard könnyedén aprítja az összetevőket. Mosogatógépben is mosható, BPA-mentes, ETL minősítéssel rendelkezik.

Ismerje meg a COMFEE márkájú kézi turmixgépet, amely a modern konyhák elengedhetetlen kelléke. Az ergonomikus tervezésű fogantyúval, 2 sebességes működéssel rendelkező, 550 wattos motorral felszerelt turmixgép nem csupán praktikus, hanem tartós és biztonságos választás is. A krémszínű, kefe rozsdamentes acélból készült készülék multifunkcionális jellegével különféle ételek és italok elkészítését teszi lehetővé.

Főbb jellemzők:



Kapacitás: 600 ml

Anyag: Rozsdamentes Acél

Teljesítmény: 550 watt

Súly: 1.4 kg

Tartozékok: Pürésítő bot, habverő, keverőpohár

Különleges funkciók: Kompakt, mosogatógépben mosható, BPA-mentes



A készülék könnyű használata és tisztítása, valamint a kémiai anyagoktól mentes összetevők garantálják a felhasználók egészségét és kényelmét. A COMFEE kézi turmixgép ideális választás mindazok számára, akik szeretnének egészséges, otthon készült ételeket és italokat fogyasztani. A 1 éves gyártói garancia biztosítja a hosszú távú elégedettséget és megbízhatóságot.

Válassza a COMFEE kézi turmixgépet, hogy konyhai munkáit egyszerűvé, gyorsabbá és élvezetesebbé tegye. Ha bármilyen kérdése van, a COMFEE ügyfélszolgálata készen áll a segítségre, ahogy az a felhasználói kézikönyvben is jelzett.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "COMFEE Kézi Turmixgép, Kefe Rozsdamentes Acél, 550W, Többfunkciós" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: