Betöltés...

Kenwood HMP54.000SI 650 W, 5 fokozat, 3.5 l Ezüst tálas mixer

Ár: 47.113 Ft

Az elegáns és hatékony Kenwood HMP54.000SI ezüst tálas mixer ideális választás minden otthoni szakácsnak. A 650 wattos erőteljes motorja könnyedén megbirkózik a különböző összetevőkkel, és a 5 fokozatú sebességbeállítás lehetővé teszi a pontos szabályozást az elkészítendő étel típusa szerint. A 3.5 literes edény mérete elegendő ahhoz, hogy egyszerre nagyobb mennyiségű alapanyagot keverhessen, így időt és energiát spórolva.

A Kenwood mixer modern és letisztult ezüst dizájnjával nemcsak kiválóan teljesít, hanem stílusos kiegészítőként is szolgálhat konyhájában. Az ergonomikus kialakítás és a könnyű kezelhetőség gondoskodik arról, hogy a főzés ne csak hatékony, hanem élvezetes is legyen. A biztonsági funkciók, mint például a túlmelegedés elleni védelem, tovább növelik a felhasználók bizalmát ebben a kiváló minőségű háztartási készülékben.

A Kenwood HMP54.000SI 650 W, 5 fokozat, 3.5 l Ezüst tálas mixer ideális társ a kreatív főzéshez, legyen szó sütésről, főzésről vagy péksütemények készítéséről. Összekapcsolja a kifinomult dizájnt a magas teljesítménnyel, ezáltal megfelel minden konyhai kihívásnak, és a háztartási gépek új szintjére emeli a kényelmet és az élvezetet.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Kenwood HMP54.000SI 650 W, 5 fokozat, 3.5 l Ezüst tálas mixer" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: