Betöltés...

Philips HD9252/90 Airfryer Essential forrólevegős sütő, fekete

Ár: 39.990 Ft

Philips Airfryer Essential HD9252/90 forrólevegős sütő


Nagyon ízletes hasábburgonya, akár 90%-kal kevesebb zsiradékkal!
A Philips mindenki otthonába elhozza a világ első számú Airfryer készülékét. Élvezze a kívül ropogós, belül puha, egészséges ételeket a Rapid Air technológiának köszönhetően. Töltse le a NutriU alkalmazást, és fedezzen fel minden nap több száz ízletes receptet.


A Rapid Air technológiának köszönhetően

Rapid Air technológia
0,8 kg, 4,1 l
Fehér/ősz

Egészséges sütés a Rapid Air technológiával


A Rapid Air technológia az egyedi csillag alakú kialakításának köszönhetően úgy áramoltatja a forró levegőt, hogy ízletes, kívül ropogós, belül puha ételeket készíthessen kevés olajjal vagy olaj nélkül.


Süssön 90%-kal kevesebb zsiradékkal*


A Philips Essential Airfryer forró levegő használatával süti ropogósra kedvenc ételeit, akár 90%-kal kevesebb zsiradékkal


Ízletes Airfryer receptek az egészséges életmód érdekében

Fedezze fel az Airfryer készülék segítségével gyorsan elkészíthető, ízletes, egészséges és ínycsiklandozó receptek százait. A NutriU alkalmazásban található recepteket táplálkozási szakértők állítják össze a mindennapos főzést szem előtt tartva.


Igényeinek megfelelően személyre szabott receptek


Naponta ajánlunk olyan recepteket, amelyeket családja szerethet. Minél többet használja a NutriU alkalmazást, annál inkább az Ön igényeire szabhatja az ízletes receptötleteket.



Süssön. Grillezzen. Pirítson. Sőt, akár melegíthet is

Az új Philips Essential Airfryer a lehetőségek végtelen tárházát teszi elérhetővé: süssön, grillezzen, pirítson, sőt akár melegíthet is! Készítsen minden alkalommal tökéletes fogásokat, függetlenül attól, hogy éppen mit főz.


Az első számú, alacsony zsírfelhasználású olajsütő


A Philips világvezető márka az alacsony zsírfelhasználású olajsütők között




Használja ki teljes mértékben az Airfryer lehetőségeit, hogy ízletesebb és egészségesebb ételeket készíthessen. Fedezze fel az időtakarékos funkciókat, és fokozza főzési tudását, hogy minden nap asztalra tehesse az Ön és a családja kedvenc, házi készítésű ételeit.


Állítható idő- és hőmérsékletvezérlés


A beépített időzítővel 60 perces sütési idő állítható be előre. Az automatikus kikapcsolás funkció hangjelzéssel jelzi, hogy az étel elkészült. A teljesen állítható hőmérséklet-szabályozó funkcióval a legmegfelelőbb hőfokot állíthatja be a főzéshez, akár 200 fokig. Élvezze az éppen megfelelő hőmérsékleten a pont kellő időig készült aranyszínű, ropogós sült krumpli, ropogtatni valók és finom csirkehús utolérhetetlen ízét.


Több mint 10 éves Airfryer szakértelem


Szakembereink csapata több mint 10 éve dolgozik az Airfryer technológia tökéletesítésén.


Egyszerű használat és tisztítás


Minden levehető alkatrész mosogatógépben tisztítható. Az Airfryer QuickClean kosara tapadásmentes bevonattal rendelkezik az egyszerű tisztítás érdekében. A levegővel való sütés pedig megkíméli otthonát a hagyományos, olajban történő sütés okozta kellemetlen szagoktól

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Philips HD9252/90 Airfryer Essential forrólevegős sütő, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: