Betöltés...

Nash Spot On Dot Spod Impact Etetőrakéta Fehér Kicsi

Ár: 5.590 Ft

Piacvezető garantált kinyílást biztosít minden beérkezéskor, 2023-ra a Dot Spod át lett tervezve, hogy nagyobb súly legyen az orrnál a még jobb aerodinamikai stabilitásért és nagyobb pontosságért egyaránt rövid és extrém távolságokra is, amiről híresek. A Dot Spod-ok 180 yardra (160 méterre) is be lettek juttatva a tesztelések során.

Tökéletesek minden csalihoz, a floter-ektől kezdve, a pelleteken át, a magokig és bojlikig. A Dot Spod minden alkalommal kinyílik, még beklipszelt zsinórral is, amikor a rakéta rendszeresen az oldalára csapódik be. Mivel nincsenek mozgó alkatrészek vagy komplikált mechanizmusok, amik tönkremehetnek, a Dot Spod-ok egyszerűséget, abszolút megbízhatóságot és tiszta teljesítményt nyújtanak.

*a Spomb Fishing Limited licence alatt gyártva és forgalmazva

Egyszerű egykezes töltés - a csalit bele lehet merni a testbe egy kézzel egy vödörből töltőszerszámok nélkül.

Nincs mechanizmus az orrban, ezért a töltet tömege a legelejére koncentrálódik, javítva így a dobás távolságát és pontosságát.

Garantált kinyílás - még akkor is, ha a Spod az oldalára érkezik, amikor a zsinór megfeszül a klipszben – kizárva így az elpazrolt erőfeszítések és a töltött rakéta visszahúzása okozta folyamatos frusztrációt

Sokoldalúság - bármilyen töltettel használható, a nedvesebb mixektől, a zigeken át, a mikropelletekig, magokig és nagyobb bojlikig.

Könnyű visszahúzás - a Dot Spod könnyedén visszasiklik a felszínen, csökkentve így a visszahúzáshoz szükséges időt és energiát. A mechanizmusa kizárja a korai kinyílást és a csali idő előtti kiesését is.

Szín: Fehér
Méretek: 17cm (h) x 7cm (sz)
Üresen: 42g
6mm-es pellettel töltve: 103g
Kenderrel töltve: 118g
Bojlival töltve:
108g (56 x 12mm)
110g (30 x 15mm)
106g (11 x 20mm)

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Nash Spot On Dot Spod Impact Etetőrakéta Fehér Kicsi" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: