Betöltés...

GRANDSTREAM IP Enterprise GXP1630 VoIP telefon

Ár: 32.010 Ft

A GXP1630 VoIP-funkciók sorozatával van felszerelve, amelyek áttekinthető és könnyen használható módon vannak telepítve. Elsősorban az alacsony és közepes hívásmennyiségre és a hatékony híváskezelésre összpontosít, 3 vonalas/SIP fiók kialakítása és 8 kétszínű BLF/gyorshívó gombja biztosítja ezt a sokoldalúságot. A GXP1630 a lehető legjobb csatlakozási sebességet és hívásminőséget is támogatja a kettős Gigabit porttal és a HD hanggal a kihangosítón és a kézibeszélőn egyaránt. Más funkciókkal, mint például az integrált PoE, a 3 XML programozható funkciógomb és a 4-utas konferencia-támogatás, a GXP1630 egy kiváló minőségű és sokoldalú Basic IP telefon.

Mint minden Grandstream IP telefon, a GXP1630 is a legmodernebb biztonsági titkosítási technológiát (SRTP és TLS) tartalmazza. A GXP1630 számos automatizált kiépítési lehetőséget támogat, beleértve a nulla konfigurálást a Grandstream UCM sorozatú IP PBX-eivel, a titkosított XML fájlokat és a TR-069-et, hogy rendkívül egyszerűvé tegye a tömeges telepítést.

3 SIP fiók, 3 vonalbillentyű, 4 irányú konferencia, 3 XML programozható környezetérzékeny funkciógomb

HD hang a kihangosítón és a kézibeszélőn

Kettős kapcsolású Gigabit portok, integrált PoE

8 db kétszínű BLF/gyorshívó gomb

EHS támogatás a Plantronics fejhallgatókhoz

Akár 1000 névjegy, hívástörténet akár 200 rekord



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "GRANDSTREAM IP Enterprise GXP1630 VoIP telefon" című hirdetést látja. (fent)