Betöltés...

EVOLVEO WiFi SMOKE, intelligens füstérzékelő

Ár: 12.690 Ft

Gyorsan és megbízhatóan érzékeli a füstöt és a tűz jelenlétét a házban, és azonnal értesíti Önt okostelefonján vagy tabletes alkalmazáson keresztül. A WiFi hálózathoz való vezeték nélküli csatlakozásnak és a számos okoseszközzel való kompatibilitásnak köszönhetően az érzékelő telepítése és használata könnyű és egyszerű. Az Evolveo WiFi SMOKE fejlett érzékelő technológiát használ, amely csökkenti a téves riasztások kockázatát és növeli a megbízhatóságot. Az alacsony téves riasztási arány és a hosszú akkumulátor-élettartam biztosítja, hogy otthona még áramszünet esetén is biztonságban legyen. Az érzékelő könnyen felszerelhető a mellékelt rögzítőcsavarokkal, és tesztgombbal rendelkezik a működés és az akkumulátor állapotának ellenőrzésére. Az olyan kiegészítő funkciókkal, mint az előzmények naplózása és az alkalmazáson belüli akkumulátor-felügyelet, ez a WiFi füstérzékelő tökéletes biztonsági megoldás otthona vagy lakása számára.Jellemzők:
Észleli a füstöt vagy a tűz jelenlététFüst vagy tűz észlelése esetén azonnali riasztást küld a készülékreA téves riasztások alacsony szintje a fejlett érzékelőtechnológia használatának köszönhetőenEgyszerű telepítésTeszt gomb az érzékelő működésének és az akkumulátor állapotának ellenőrzéséreKorábban mért adatok naplózása és akkumulátor felügyelete az alkalmazásbanHosszú akkumulátor élettartamMűszaki adatok:
Alkalmazások: Smart LifeMűködési feszültség: DC 3V (2 AA elem)Váratlan áram: ≤10uAAlarmáram: ≤140mAÉzékenység: 0.16dB/m±0.02dB/mAkkumulátor lemerülése: ≤2,7VAlarm hangnyomás: ≥85 dB (3 m távolság)WiFi frekvencia: 2,4 GHzVédett terület: a tér magassága kevesebb, mint 6 méter - a védett terület körülbelül 60 négyzetméter → GB 20517-2006 automatikus tűzjelző rendszerek tervezési szabályzataMűködési környezet: hőmérséklet -15 °C ~ +55 °C, relatív páratartalom 95% RHAnyag: égésgátló ABSMéretek: 110 x 52 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "EVOLVEO WiFi SMOKE, intelligens füstérzékelő" című hirdetést látja. (fent)