Betöltés...

HDWR HD9100 Kézi vonalkódolvasó - Fekete/Zöld

Ár: 176.090 Ft

A HD9100 egy olyan eszköz, amely tökéletes lesz az ipari szektorban. Az olvasó olyan anyagokból készül, amelyek ideálisak a zord környezethez.
A készülék robusztus kialakítása biztosítja a tartósságot és az akár 1,5 méteres magasságból történő leejtéssel szembeni ellenállást.
A szkennelő berendezés elsősorban gyártócsarnokokban, raktárakban, szállítmányozási és logisztikai központokban, valamint nagykereskedésekben és üzletekben lesz alkalmazható.

A készülék teljesítményét kiváló minőségű szkennelő rendszere garantálja, amely 1D és 2D vonalkódokat olvas akár 500 leolvasási sebességgel másodpercenként.
A telepített optikai modul lehetővé teszi a kódok beolvasását az ooerből, valamint az LCD képernyőkön és mobileszközökön megjelenő kódokat.
A memória mód, más néven tárolási mód, lehetővé teszi akár 50 000 beolvasott kód tárolását az olvasó belső memóriájában.

A HD9100 olvasó kétféle vezeték nélküli kommunikációt tesz lehetővé. A készülék gyors és kényelmes töltését a mellékelt töltőállomás teszi lehetővé.
Ezenkívül rádiókommunikációt biztosít 433 MHz-es frekvencián. A rádióhullám-technológia segítségével beltéren 100-800 méteres távolságra is lehet mozogni a szkennerrel.
Nyílt tereken a hatótávolság a környezeti feltételektől függően akár 1200 métert is elérhet.
A Bluetooth funkciónak köszönhetően a készülék akár 10-15 méteres hatótávolságon áramcsatlakozás nélkül is szabadon működhet. A modul lehetővé teszi a csatlakozást bármely, ezzel a technológiával felszerelt mobil eszközhöz.

Az ergonomikus forma kényelmet és kényelmet biztosít a készülékkel való napi munka során.
Ezenkívül a mellékelt dokkoló állomás fő rendeltetésén túl a kódolvasó állványaként is szolgál, és dőlésszög-beállító funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a pozíció beállítását a munkaterület megtakarítása és az adott tevékenységhez való alkalmazkodás érdekében.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "HDWR HD9100 Kézi vonalkódolvasó - Fekete/Zöld" című hirdetést látja. (fent)