Betöltés...

Yealink W79P DECT SIP Telefon - Fekete

Ár: 64.450 Ft

Professzionális, strapabíró SIP vezeték nélküli telefonrendszer, amely alkalmas a kihívást jelentő környezetek számára (IP67).
- Beépített Bluetooth és rezgésriasztási funkciók
- Prémium hangminőség és hangkommunikációs élmény
- Könnyed rendelkezésre bocsátás és telepítés
- Zökkenőmentesen kompatibilis a Yealink teljes körű DECT végpontjaival Ideális kis- és középvállalkozások számára

Nagy teljesítményű megoldás hatékony kommunikációs hálózattal
Az akár 10 Yealink W59R DECT-készülékkel történő regisztrációt támogató W79P rendszer akár 10 SIP-fiók és 20 szem egyidejű hívás erőteljes feldolgozási kapacitásával indul. A nagyobb rugalmasság és mobilitás akár 6 opcionális átjátszó segítségével is lehetővé tehető a kiterjesztett hálózati lefedettség érdekében.

Védő és megfontolt megoldás a kihívásokkal teli környezetekhez
A W59R kézibeszélő professzionális robusztus DECT kézibeszélőként (IP67 tanúsítvánnyal), integrált Bluetooth és rezgésriasztás segítségével működik, és alkalmas és minősített a poros, párás és zord környezetekre.

Megbízható és zavartalan hangteljesítmény a mobilkommunikációhoz
A Yealink W70B bázisállomással való teljes kompatibilitás alapján, amely a legmodernebb vezeték nélküli kommunikációs technológiákat felölelő, továbbfejlesztett feldolgozási képességet mutat be, a Yealink W79P mindig kiváló minőségű hangot biztosít a felhasználók számára még a bonyolult vagy befolyásolható környezetben is.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Yealink W79P DECT SIP Telefon - Fekete" című hirdetést látja. (fent)