Betöltés...

Yealink W90DM DECT-Manager

Ár: 124.570 Ft

Zökkenőmentes stabilitásA Yealink W90 DECT IP Multi-Cell rendszer zökkenőmentes stabilitást biztosít. A forgatható külső antennák további jeltartományt, iparágvezető lefedettséget és rugalmas irányítást biztosítanak az összetett területekhez, ami valóban megtakarítja a bázisok mennyiségét és költségeit a telepítés során, iparágvezető lefedettséggel. A Lan Sync továbbá stabil barangolást garantál még gyenge jelátviteli környezetben vagy erős jelinterferenciában is, mint például a túlzsúfolt raktárakban vagy több vaskapuval rendelkező raktárakban.

Könnyű telepítésA Yealink W90 DECT IP Multi-Cell rendszer egyszerűbb és gyorsabb beállítást biztosít a felhasználók számára: a DECT Deployment Toolkit a bázis gyors helymeghatározásához, az IP felderítő eszköz a DM IP-jének gyors megszerzéséhez, és az automatikus szinkronizálás.
szint az önszerveződő hálózathoz kézi működtetés nélkül. A bonyolult lépések helyett kevesebb időbe telik a telepítéstől a napi kezelésig a nagy rendszer esetében.
Széles lefedettségA Yealink W90 DECT IP Multi-Cell 1DM, 60 bázis, 250 kézibeszélő és 250 párhuzamos hívás esetén elérhető. rendszer nagy terekre és több telephelyre és bázisra szabott, egységes kommunikációs megoldást nyújtva. különösen raktárak, kórházak, szállodák, szupermarketláncok, sétahajók, engedélyezett autókereskedések számára, irodák, kiskereskedelmi formátumok stb. Virtuális gépek és több bázis lesz támogatott a jövőben, beszállás a lefedettséget még egyszer.

Széleskörű támogatásA Yealink W90 DECT IP Multi-Cell rendszer különböző eszközöket támogat: W53H, W56H, W59R, CP930W, DD Phone, amely határozottan megfelel a különböző munkavállalói szerepeknek és a teljes jelenetek kommunikációs igényének. a mobil, az asztali és a konferencia rugalmas skálázhatóságával.
Több telefonkönyvA Yealink W90 DECT IP Multi-Cell rendszer egyszerű hozzáférést biztosít több telefonkönyvhöz, többek között a következőkhöz: Helyi telefonkönyv, távoli telefonkönyv, LDAP és XML telefonkönyv. Ezenkívül széleskörűen kompatibilis PBX kapcsolatokkal is.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Yealink W90DM DECT-Manager" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: