Betöltés...

Yealink MP58 Teams IP Telefon - Fekete

Ár: 153.010 Ft

Az Android 9.0 operációs rendszeren alapuló Yealink MP58 IP-telefon kiváló Microsoft Teams felhasználói élményt nyújt. A mágneses kézibeszélőnek, a 7 hüvelykes állítható érintőképernyőnek és a dedikált Teams gombnak köszönhetően megkönnyíti a kiváló minőségű együttműködést. Az MP58 támogatja az új sávos Bluetooth vezeték nélküli kézibeszélőt, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó elhagyja az íróasztalt és folytassa a beszélgetést, nemcsak kristálytiszta hangkommunikációt biztosít, hanem rugalmasságot is ad a vezetők és szakemberek számára. A Yealink EXP50 bővítőmodulokkal a telefon akár 180 kapcsolatra is bővíthető.

Erőteljes chipkészletek, Android 9.0-alapú teljesítmény
A Yealink MP58 az új, nagy teljesítményű chipkészletekkel érkezik, amelyek stabilitást és fenntarthatóságot biztosítanak a készüléknek a termék teljesítményének és élettartamának optimalizálása érdekében. Az Android 9.0 operációs rendszer gyors reakcióval és gördülékeny interaktív élménnyel dobja fel a telefont a felhasználók számára. A kettős rendszert támogató MP58 biztonságos és stabil működési környezetet biztosít.

Fejlett élmény a Microsoft Teams számára, hogy produktív és együttműködő maradjon
A 7 hüvelykes kapacitív érintőképernyővel ellátott MP58 gazdag vizuális megjelenítést biztosít a Teamsre szabott felhasználói felülettel, amely intuitív és ismerős navigációt kínál. A klasszikus kemény billentyűzet egy dedikált Teams gombbal szintén lehetővé teszi a közvetlen kezelést a gyors reagálás érdekében. Az állítható kijelzővel és az ergonomikus kialakítású kézibeszélővel együtt a Yealink MP58 konzisztens és felhasználóbarát Teams-élményt nyújt nagy hatékonysággal és termelékenységgel.

Opcionális vezeték nélküli Bluetooth kézibeszélő a hívásélmény jelentős mobilitásának növeléséhez
Annak érdekében, hogy a felhasználók az íróasztaltól távol dolgozva is kapcsolatban maradhassanak, a kommunikációs berendezések mobilitása és rugalmassági teljesítménye az innovatív csatlakoztathatóság révén javul. Az opcionális vezeték nélküli Bluetooth kézibeszélő támogatásával az MP58 felszabadítja a hívásélményt az íróasztal mellett üléstől.

Professzionális és kifinomult hangtechnológia, amely minden beszélgetést tisztává és fókuszálttá tesz.
Az MP58 egyesíti a professzionális hardver- és szoftvertechnológiát a kristálytiszta hangkommunikáció érdekében. A Yealink Optima HD hangnak, a zajszűrő technológiának, valamint az AEC és HAC kézibeszélővel ellátott teljes duplex kihangosító hardverének köszönhetően az MP58 minden hívás során kiváló hangélményt nyújt.

A telepítés és a kezelés egyszerűsítése
Az MP58 a Microsoft, a Yealink és az Unify square telepítési eszközeinek többféle választási lehetőségével, valamint az automatikus telepítéssel rugalmasságot kínál, így a telepítés, adminisztráció, frissítés és karbantartás egyszerűvé válik.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Yealink MP58 Teams IP Telefon - Fekete" című hirdetést látja. (fent)