Betöltés...

Yealink CP MP56 Teams IP Telefon - Fekete

Ár: 121.370 Ft

Erőteljes chipkészletek Android 9.0-alapú teljesítménnyel
Az új, nagy teljesítményű chipkészletek stabilitást és fenntarthatóságot biztosítanak a készülék számára, optimalizálva a termék teljesítményét és életciklusát. Az Android 9.0 operációs rendszer gyors reakcióval és gördülékeny interaktív élménnyel fokozza az MP56-ot a felhasználók számára. A kettős rendszert támogató MP56 biztonságos és stabil működési környezetet biztosít.

Microsoft Teams-élményt nyújt zökkenőmentesen az asztali eszközökre
A Yealink MP56-ot az irodai dolgozók számára tervezték. Az MP56 nem csak 7 hüvelykes kapacitív érintőképernyővel rendelkezik a gazdag vizuális megjelenítéshez és a könnyű menüben való navigáláshoz, hanem rendelkezik Teamsre szabott felhasználói felülettel, dedikált Teams gombbal, kulcsfontosságú hívási funkciókkal és gyorsabb válaszsebességgel is. Mindezek kényelmes Teams-kommunikációt és hatékony irodai környezetet biztosítanak a felhasználók számára.

Professzionális és kifinomult hangtechnológia, amely minden beszélgetést tisztává és fókuszálttá tesz
Az MP56 egyesíti a professzionális hardver- és szoftvertechnológiát a kristálytiszta hangkommunikáció érdekében. A Yealink Optima HD hangnak, a zajszigetelő technológiának, valamint az AEC és HAC kézibeszélővel ellátott teljes duplex kihangosító hardverének köszönhetően az MP56 kiváló hangélményt nyújt a nyitott munkaterületen.

Android 9.0 operációs rendszer7 hüvelykes kapacitív érintőképernyőOptimális HD hangzás, Yealink Noise Proof technológiaA Microsoft Teams által testre szabott felhasználói felületDedikált Microsoft Teams gombTámogatja az Office 365-öt és a készülék alkalmazásainak Teams vagy SFB frissíthetőségétMágneses kézibeszélőTámogatja az EXP50 bővítő modultBeépített Bluetooth 4.2 és kétsávos 2.4G/5G Wi-FiUSB A típusú port, támogatja az USB-fejhallgatótKétportos Gigabit Ethernet, PoE-támogatásTámogatja a Microsoft/Yealink/U2 eszközkezelő platformokat

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Yealink CP MP56 Teams IP Telefon - Fekete" című hirdetést látja. (fent)