Betöltés...

Auerswald COMfortel M-730 IP DECT Telefon - Fekete

Ár: 82.590 Ft

Robusztus DECT-telefon extra hosszú akkumulátor-üzemidővel
Akár poros műhelyekben, akár nedves kültéri körülmények között, vagy egyszerűen csak hektikus helyzetekben, amikor valami leesik: a COMfortel M-730 nem hagyja cserben. Elődmodelljéhez képest még a fertőtlenítőszerekkel szemben is ellenálló.
Robusztus, IP65-ös védettségű háza tökéletes társsá teszi a mindennapi kemény munkához - a karcolások már a múlté. A megvilágított, immár 2,4 hüvelykes színes kijelző sötét környezetben is könnyen leolvasható. A nagyméretű és jól hallhatóan reagáló billentyűk még kesztyűben is kényelmesen kezelhetők. A házon található praktikus klipsz lehetővé teszi a COMfortel M-730 könnyű és biztonságos övön való viselését is. A professzionális övcsipesz még nagyobb biztonságot nyújt. Az akár 12 órás beszélgetési idővel és 320 órás készenléti idővel mindig számíthat az új készülékre.

Kemény héj - intelligens mag számos funkcióval
Belső felépítése osztozik az M sorozat számos előnyében: Bluetooth®, micro-USB csatlakozás, 3,5 mm-es jack dugó - a COMfortel M-730 optimális csatlakoztathatóságot kínál. A rezgésriasztásnak és az egyéni hangprofiloknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik minden helyzethez. A széles sávú HD hangminőség mindig zavartalan kommunikációt biztosít.
A zökkenőmentes barangolás azt is jelenti, hogy akár 60 bázisállomással rendelkező multicellás környezetben gyakorlatilag bárhol elérhető. Ez kényelmes mozgásszabadságot és nagyfokú rugalmasságot biztosít a munkavállalók számára a vállalat területén.
Külön kiemelendő: az új szolgáltatáscsomag: riasztás, üzenetküldés és lokalizáció. A riasztórendszerekkel való tökéletes együttműködés révén a COMfortel M-730 képes a helyzethez igazodó riasztási hangok széles választékát használni és üzeneteket megjeleníteni, de vészhelyzetben a tartózkodási helyét is közölheti. Az új, integrált riasztó gomb további biztonságot nyújt a veszélyes munkakörnyezetekben.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Auerswald COMfortel M-730 IP DECT Telefon - Fekete" című hirdetést látja. (fent)