Betöltés...

Agfeo DECT IP Basis Pro Bázis egység - Fekete

Ár: 280.340 Ft

Az új AGFEO DECT IP base pro a bevált AGFEO DECT IP bázishoz hasonlóan a meglévő hálózati struktúrán keresztül csatlakozik egy AGFEO kommunikációs rendszerhez. 
A meglévő DECT IP többcellás rendszerekkel való 100%-os kompatibilitás mellett az új DECT IP Basis pro a bővíthetőség határait feszegeti a többcellás rendszerekben való működésre való felkészítésével akár 4000 bázissal és akár 16 000 kézibeszélővel - megfelelő szoftver és SIP szerver szükséges.

Egy AGFEO kommunikációs rendszeren konstellációtól függően akár 254 DECT IP bázisállomás és akár 100 átjátszó is üzemeltethető.
Egy alap akár 1900 négyzetméteren is képes rádiólefedettséget biztosítani a környezeti csillapítás figyelembevételével.

A DECT IP Basis pro támogatja az úgynevezett „handover”-t többcellás üzemben. A hívások megszakítás nélkül átkerülnek a következő bázisra.

A DECT IP Basis pro levehető szerelőlappal van felszerelve a falra szereléshez, hogy megkönnyítse a telepítést.

A bázis közvetlenül csatlakozik a hálózathoz az integrált IP porton keresztül. Az áramellátás PoE-n keresztül történik!

Egy bázis, amely kommunikál. Az állapotjelző fény mutatja a megfelelő működési állapotot, amelyben a bázis jelenleg található.

Akár 3000 bejegyzéshez vagy elérhetőségek eléréséhez a CTI szerveren!

Természetesen a DECT IP Basis pro-t egy meglévő DECT IP rendszerben is használhatja.
Megjegyzendő, hogy legalább két DECT IP-bázisnak jelen kell lennie a többcellás rendszerben ahhoz, hogy integrálni lehessen az új DECT IP base pro-t, amely ezután automatikusan "vegyes módba" vált.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Agfeo DECT IP Basis Pro Bázis egység - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: