Betöltés...

Brother Innobella Premium Plus 260g A3 20db Fényes Fotópapír

Ár: 10.793 Ft

20 lapos, fényes, A/3, 260g, fényes fotópapír A3-as tintasugaras nyomtatókhoz.

Eredeti Brother BP71GA3 A3-as fényes fotópapírBrother BP71GA3 A3-as fényes fotópapír - 260 gsm. 20 lapot tartalmaz. Az eredeti Brother BP71GA3 A3-as fényes fotópapírt kifejezetten a Brother nyomtatóinkhoz terveztük úgy, hogy azzal Ön mindenkor garantáltan éles, kiváló minőségű és minden igényt kielégítő fényképeket tudjon nyomtatni. Kiemelt tulajdonságok

- 20 lapot tartalmaz

- Kiváló minőségű eredeti Brother termék

- Garantáltan professzionális minőségű dokumentumok Ha a BP71GA3 A3-as fényes felületű fotópapírt választja, akkor biztos lehet abban, hogy mindig a legtöbbet fogja kihozni nyomtatójából és a legkiválóbb minőségű dokumentumokat fogja nyomtatni.A BP71GA3 fotópapírral az Ön Brother lézernyomtatója a lehető legjobb teljesítményt fogja nyújtani, gyorsan, hatékonyan és 100%-os pontossággal fog nyomtatni, így a papír mindenkor ideális választás fényképek és poszterek nyomtatásához.A BP71GA3 fotópapír eredeti Brother termék, így Ön biztos lehet abban, hogy azt rendkívüli gondossággal és szakértelemmel tervezték, hogy mindenkor a legkiválóbb minőségű fényképeket tudja vele nyomtatni. Miért kockáztatna? Egy olcsóbb, nem-márkás papírral gyengébb minőségű dokumentumokat nyomtathat, azonban a mi termékeink használatával az elsőrangú eredmény mindenkor garantált.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Brother Innobella Premium Plus 260g A3 20db Fényes Fotópapír" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: