Betöltés...

Gigaset A690IP, ECO DECT telefon, fekete

Ár: 24.990 Ft

Gigaset A690IP Eco Dect Lan, 180 óra készenlét, fekete-ezüst VoIP telefon

Egyszerűen jól hangzik - egy DECT telefon kiváló auido funkciókkal

A választás az Öné: Elvégezheti hívását a telefonnal, vagy akár kihangosítva is, így közben mást is csinálhat, vagy akár mások is becsatlakozhatnak a beszélgetésbe. Ezen felül kiválaszthatja melyik kéz nélküli használati módot választja: állítsba be a magasabb, vagy alacsonyabb frekvenciát erősségét, hogy a hangot kényelmessé tegye maga számára. Bárhogy is dönt, mindig számíthat a tökéletes hangminőségre.



Letisztult, ergonómikus, magával ragadó - ki gondolta volna, hogy a telefon használat ennyire egyszerű?

Az első dolog amit észrevesz a Gigaset A690-en, a nagyméretű, megvilágított, fekete-fehér grafikus kijelző. A kijelzőnek számos előnye van: a nagy numerikus kijelző tárcsázó módban és az erős kontraszt a fekete karakterek és a fehér háttér között mind elősegítik a telefon egyszerű használatát. Az ergonómikus billentyűzet megvilágított gombokkal és egyszerű kezeléssel szintén hozzájárul a telefonálás kényelméhez.


Kapcsolódjon ki időnként - védelem nemkívánatos hívások ellen

Ha nincs kedve csevegni figyelmen kívül hagyhat bizonyos hívószámokat és hivószám nélküli hívókat 32 telefonszám feketelistára tételével: ha egy fekete listás szám hívja Ön-t a hívások automatikusan el lesznek utasítva, vagy a hívás hangjelzés nélkül megjelenik a kijelzőn. Manuálisan és a hívás előzmények közül másolva is hozzáadhat számokat a feketelistához. A hívószám nélküli tárcsázásoknál is beállíthatja a hangjelzés nélküli híváskijelzést és külön beállíthat időszakokat a hangjelzés nélküli üzemmódra. Ezen kívül kiválasztott számokat adhat a VIP csoporthoz, akiknek hívásai "Ne zavarj" üzzemódban is engedélyezve lesz.



Maradjon kapcsolatban a beépített telefonkönyvvel és a hosszú beszédidővel

A Gigaset A690-nel könnyű lesz a kommunikáció: 14 óra beszédidővel biztos lehet abban, hogy kapcsolataival mindig beszélhet. Az eszköz beépített telefonkönyve 100 név és szám tárolására képes. Ráadásképp az utolsó 25 hívás adatai automatikusan elraktározódnak. Készenléti módban a telefon akár 180 órát bír, így mindig elérhető lesz.


Mindig környezetbarát - és sugárzásmentes az ECO DECT-nek köszönhetően

Mint minden Gigaset vezeték nélküli telefon a Gigaset A690 sorozat is környezetbarát ECO DECT technológiával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy készenléti módban a telefonok nem sugároznak, méh akkor sem ha több eszközt használ, feltéve, hogy az állomás és a többi csatlakoztatott eszköz támoagatja az ECO DECT technológiát.

Hívás közben az átviteli erő automatikusan a telefon és a bázis közti távolság szerint adaptálódik. Minél kisebb a távolság a telefon és a bázis között annál kisebb a sugárzás. A maximális DECT távolság elérhető az ECO DECT mód kikapcsolásával.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Gigaset A690IP, ECO DECT telefon, fekete" című hirdetést látja. (fent)