Betöltés...

Filctoll készlet 25 db

Ár: 2.690 Ft


MAGICAL –  színezd ki a rajzodat, majd használj fehér jelölőt, hogy teljesen más színekre változtasd a színeket. A mágikus jelzőknek köszönhetően munkáid új karaktert kaphatnak . A csíkok, pontok és egyéb színes betétek most már nagyon könnyen elkészíthetők. 
REJTÉLYES ÍRÁSOK  - a fehér markereknek köszönhetően láthatatlan feliratokat is készíthet, majd a készlet többi jelölőjével fedezheti fel azokat.
NAGY KÉSZLET –  a varázstollakkal együtt rendkívüli vizuális effektusokat kaphat. A színek széles választékának köszönhetően a lehetőségek ott érnek véget, ahol a képzelet véget ér. Rejtett jegyzeteket, feliratokat és rajzokat hozhat létre 3D effektussal és még sok mással. Hagyd, hogy kreativitásod virágozzon egy papírlapon vagy bármilyen más felületen. 
2 TÍPUSÚ TOLL –  a készlet kétféle tollat ​​tartalmaz. 12 jelölőtoll, amelyek megváltoztatják a színüket, ha fehér jelölővel festik rájuk, például sárgáról kékre, és 9 szín, amelyek a színárnyalatot sötétről világosra változtatják, ha fehér tintával érintkeznek.
LEÍRÁS



filctollak száma: 25
színek száma: 21
fehér markerek száma: 4
1 toll mérete: 15 x 2 cm
súlya: 0,228 kg
súlya csomagban: 0,274 kg
TARTALOM



25 filctoll
1 műanyag díszléc


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Filctoll készlet 25 db " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: