Betöltés...

Canon FA-RG 1 Premium A4 fotópapír (25 db/csomag)

Ár: 24.220 Ft

Professzionális, kiváló minőségű A4-es képzőművészeti papír Canon professzionális tintasugaras nyomtatókhoz, kiváló fekete sűrűségű, pontos tónusú képeket biztosítva sötét területeken és széles színskálát biztosítva.
Durva textúrája ideális a mélység kifejezésére egy képen és háromdimenziós érintés hozzáadására. Professzionális, tapasztalt fotósok és művészetkedvelők élvezhetik a fényképek és más finom műalkotások nyomtatását ezen a papíron. Alkalmas hosszú távú tárolásra, ez a papír kielégítő érdességgel, vastagsággal és luxus érintéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a műalkotás valóban ragyogni fog.
A valódi Canon LUCIA PRO tintával kombinálva, amelyben a tintakészítményt optimalizálták, az eredményül kapott nyomatok színben és fekete sűrűségben gazdagok, és a papír 100 százalékos pamutalapjának köszönhetően a kép hosszú élettartama és nagy tartóssága biztosított.


 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Canon FA-RG 1 Premium A4 fotópapír (25 db/csomag)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: