Betöltés...

2021 Bajnóczi Vendégház Szabad időpontjai

Ár: 5.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Bajnóczi vendégházban az a különleges hogy csendes és nyugodt környéken van a tágas udvarral rendelkező ÖNÁLLÓ szálláshely Balatonbogláron 1 km-re a balaton partól. Ez az a hely a környéken ahol nagy baráti társaságok és családok is kényelmesen eltudnak férni ezzen a helyen, ahol a tulajdonos nyáron nem lakik ott. A vendégek az önálló szálláson élvezhetik a pihennést nyugodt övezetben. A családiház földszintje 140 m2 -es, három háloszoba, két külön toalett, modern fürdő, amerikai konyha és tágas nappalival rendelkezik. Mint minden háznak ennek is megvan a maga különleges bája, amely otthonos beltérben jelenik meg. A sarok teleken elhelyezkedő szállás udvaron belüli parkolási lehetőséggel, gyerek homokozóval, kerti játékokkal, bográccsal és grillel rendelkezik, mely a vendégek rendelkezésre áll mindig.
A szàllàs oltàsi kàrytàval foglalható le!!
Minimum 6 személy részére foglalható, maximum 9 fő szállásolható el. Július 3-tól szeptember 4-ig foglalható. Minimum foglalási idő 1 hét, szombati váltásokkal.
A szállás közelében van a gömbkilátó, gyerek játszóház, könyvtár, kisboltok, étterem és cukrászda. A Balatonlelléhez közelebb helyezkedik el a szállás, autóval könyvben megközelíthető a Nemzeti nagy cirkusz és vidámpark.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Balatonboglár
Kaució: Kaució nélkül
A hirdető: Tulajdonostól
Hirdetés típusa: Kínálat
Használtság: Új építésű
Utca: Dobó István utca 25.
Telek nagysága (m2) : 300
Épület hasznos területe (m2) : 140
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 141 alkalommal

Kiadó családi házak rovaton belül a(z) "2021 Bajnóczi Vendégház Szabad időpontjai" című hirdetést látja. (fent)