Betöltés...

Hangulatos lakás zuglóban kiadó, zárt udvari kocsibeállóval

Ár: 105.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kedves Érdeklődő, az Erzsébet királyné útján a Nagy Lajos király útja közelében legalább 1 éves időtartamra kiadó közjegyzői szerződéssel ( melynek költségét a bérbeadó állja) az itt látható 32 négyzetméteres földszinti közös kertkapcsolatos lakás, felújított állapotban, szigetelt nyílászárókkal és egyedi méréses közmű fogyasztással. A fűtés duplikált rendszerű, a téli nagy hidegekben gázkonvektor,enyhébb időben pedig új energia takarékos fali villanypanel is használható a helyiségek fűtéséhez. A lakásban minden izzó energiatakarékosra van cserélve. Az udvar mellett még egy önálló autó parkolóhely is a bérleti díjban van, amely a társasház belső zárt udvarán védett helyen van.
A konyhában új bútorzat, gáztűzhely és mosogató van, minden egyéb gépesítés és a szoba bebútorozása a bérlő feladata, költözés kettő havi kaució és első havi bérleti díj megfizetésével lehetséges, a lakásban dohányzás és állattartás nem megengedett!
A lakás nagyon előnyös lehet diákok és mozgáskorlátozottak számára. A közlekedés kifogástalan,a szomszédban 69, 62, 62A villamosok és 5. busz, közértek, étkezdék, cukrászdák és üzletek, patika, körzeti orvos és fitnesz terem egyaránt 10 perc gyalogtávolságon belül elérhetőek.
Tel:06 30 315 28 58

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
Kaució: 2 hónap kaucióval
A hirdető: Tulajdonostól
Hirdetés típusa: Kínálat
Használtság: Használt
Utca: Erzsébet királyné útja
Alapterület (m2) : 32
Szobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Jó közlekedési lehetőség, udvari autó beállás
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 648 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "Hangulatos lakás zuglóban kiadó, zárt udvari kocsibeállóval" című hirdetést látja. (fent)