Betöltés...

Csepel központjában bútorozott, kertkapcsolatos lakás kiadó

Ár: 200.000 Ft


Csepelen a Szent Imre tér közelében kiadó egy bútorozott és gépesített 54nm lakótérrel rendelkező, 1+1fél szobás kertes házrész saját leválasztott 30nm nagyságú kert résszel.

A kiadó ingatlan egy három lakásos családi ház középső lakóegysége. Közös kapubejárón keresztül tudjuk megközelíteni mindhárom lakóegységet. Az első lakóegységet is bérlő lakja. A középső lakáshoz egy kis saját kert rész is tartozik, ami örökzöld növényekkel van beültetve.

A lakótér bejárata előtt egy pici terasz található, ahol a reggeli kávénkat a zöld környezet ölelésében tudjuk elfogyasztani. A lakás elrendezését tekintve előtér, étkező sarok, nyitott konyha, közlekedő, fürdőszoba, nagy szoba és kis szoba helyiségekből áll. A fotókon látható bútorokkal és berendezési tárgyakkal kerül kiadásra. Egyéb bútorok elhelyezésére nincs lehetőség és jelen bútorok elvitelére sem.

A lakás rezsije külön mérőórák szerint fizetendő. Fűtés és melegvíz ellátás gázcirkóról működik, így a rezsi összege kedvezőnek mondható. Havi leolvasás van, így mindenki annyit fizet mint amennyi a tényleges fogyasztása. Közösköltség nincs, csak a gázcirkó éves karbantartási díját kell a bérlőnek fizetni.

Közelben a buszvégállomás és a HÉV megálló is 5 perc sétával elérhető. 

A potenciális bérlő jelölt önmagára és környezetére is igényes, igazolható munkahellyel rendelkező egyedülálló vagy igazolható munkahellyel rendelkező gyermektelen pár. Sajnos semmilyen állat nem hozható az albérletbe.

A bérleti szerződés megkötése közjegyző bevonásával történik, melynek díját a felek közösen viselik. Május 01-től költözhető és minimum 1 év a bérleti idő. A szerződéskötés feltétele 2 hónap kaució és 1 hónap bérleti díj rendelkezésre állása. A bérlő kiválasztásának jogát a tulajdonos fenntartja.

Megtekintésre telefonos egyeztetést követően van lehetőség.

 

Bérleti díj: 200.000 Ft/hó + rezsi  (2 hónap kaució)

 

 

 


Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.02
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "Csepel központjában bútorozott, kertkapcsolatos lakás kiadó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: TőlemNeked Kft.