Betöltés...

Kiadó 223 nm-es Újszerű állapotú Üzlet Veszprém Központ

Ár: 1.500.000 Ft

Veszprém legnépszerűbb lokációjában, a városközpontban, bankok, szolgáltatók, irodaházak, iskola és hotel szomszédságában, újonnan épülő, exkluzív üzletházban még elérhető egy 223m2-es, földszinti üzlethelyiség. A földszint + 2 emeleti szintes, 1500m2-es, impozáns épület földszintjén, nagy üvegfelülettel rendelkező üzletek, az első és második szinten irodák kerülnek kialakításra, mely szintek egy különleges kialakítású, üvegből készülő, panoráma liften érhetőek el.
Az üzlet-, és irodaház a legkorszerűbb technológiával épül, a téli, nyári komfortérzést, padlófűtés és mennyezet hűtés biztosítja, hőszivattyúval, az energiahatékonyságot a megújuló energia és az A+ energetikai besorolás garantálja. Az épület átadása 2023. december.
Az üzlethelyiség kiválóan alkalmas vendéglátó, kereskedelmi, szolgáltató, illetve banki tevékenységre. Az épület saját, udvari parkolóval rendelkezik, 22db autó parkolását biztosítva. Parkolóhely limitált számban még bérelhető. Az üzletház autóval, tömegközlekedéssel vagy akár gyalogosan is kényelmesen elérhető, kiváló fekvésének köszönhetően.
Az üzlet,- és irodaházban elérhető egyéb lehetőségekről érdeklődjön telefonon!
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok
Település: Veszprém
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Tipus: Üzlet
Használtság: Újszerű
Utca: Központ
Telek nagysága (m2) : 0
Épület hasznos területe (m2) : 223
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 239 alkalommal

Kiadó üzlethelység, üzleti ingatlanok rovaton belül a(z) "Kiadó 223 nm-es Újszerű állapotú Üzlet Veszprém Központ " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó

Hasonló hirdetések