Betöltés...

130 négyzetméteres, újszerű, utcai, kiadó vendéglátó egység - Budapest III. kerület

Ár: 1.900.000 Ft

Üdvözöljük a Szépvölgyi úton található exkluzív üzlethelyiségben, melynek kiváló elhelyezkedése a Daubner cukrászda szomszédságában, a Montevideo Office Park közelében, mely a III.ker egyik elit iroda komplexuma, így egyedülálló lehetőséget kínál, az Ön számára.
Ez a 136 négyzetméteres üzlethelyiség és az 50 négyzetméteres terasszal együtt kiadó vagy bérleti jog eladó, és ideális lehetőséget teremt a csemege, pékség és bisztró üzletágak számára.

Az ingatlan 2023-ban részesült egy alapos felújításban, mely magában foglalta a teljes villamos és vízhálózat korszerűsítését, valamint a hűtés és fűtés rendszerek frissítését.
Ezen felül, a vendéglátóhely a legmodernebb konyhatechnika eszközökkel lett felszerelve, megteremte egy magas színvonalú szolgáltatás kialakítását a helyszínen és sokoldalú felhasználást, beleértve a csemege, pékség, reggeliző és ebédeltetés funkciókat is.

A jelenlegi üzemeltető, elsősorban hosszútávú bérleti szerződésben gondolkodik, melynek hossza minimum 5 év, biztosítva ezzel hosszú távú stabilitást és kiszámíthatóságot. Ebben az esteben a bérlet díj 1.900.000, -HUF+Áfa. Ettől függetlenül az ingatlan akár gépekkel, akár gépek nélkül is bérelhető, mely egyéni megállapodás kérdése.

Az üzlet és a terasz bérlési díja 26€/négyzetméter + ÁFA, továbbá 3,5€ + ÁFA üzemeltetési költség és rezsi.
Az üzlethelyiség előnyeit tovább fokozza az központi elhelyezkedésé, a környék irodaházai szinte magába ölelik az ingatlant, megteremtve ezzel egy gyümölcsöző vállalkozás kialakítását. A 25 fő leültetésére alkalmas terasz pedig lehetővé teszi, hogy vendégei élvezhessék a környék hangulatát szabad levegőn.

Ha Ön olyan vállalkozót keres, aki értékeli az egyedi lehetőségeket és a kiváló helyszínt, akkor ez az ingatlan Önnek szól. Ne hagyja ki ezt az alkalmat, és lépjen kapcsolatba velünk a további részletekért és a helyszíni megtekintésért. Ez a kiemelkedő üzlethelyiség lehet az Ön vállalkozásának következő sikerlépése!
Tulajdonságok
Település: III. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Tipus: Vendéglő, étterem
Használtság: Újszerű
Utca: III. kerület, Szépvölgyi út
Telek nagysága (m2) : 0
Épület hasznos területe (m2) : 130
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 126 alkalommal

Kiadó üzlethelység, üzleti ingatlanok rovaton belül a(z) "130 négyzetméteres, újszerű, utcai, kiadó vendéglátó egység - Budapest III. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum