Betöltés...

Kiadó üzlethelyiség Budapest, XI. kerület, Fadrusz utca

Ár: 260.000 Ft

KIADÓ ÜZLETHELYISÉG A MÓRICZ ZSIGMOND KÖRTÉR KÖZELÉBEN!

Budán a XI. kerületben a Szentimre-városban található az ingatlan. A közlekedés mind autóval, mind a BKK járataival ideális. A Villányi úton közlekedő 61-es és a 17-es villamosok, és a 212-es buszjárat segítségével a Boráros tér és a Széll Kálmán tér között valamint Budafokra és Óbudára is rugalmasan közlekedhetünk. Az üzlet előtt jelentős a gyalogos forgalom. A Móricz Zsigmond körtér, és a feneketlen tó egy perc sétára van.

Az 65 nm-es alagsori, szuterén üzlet, nagyon jó helyen hosszútávra kiadó, többféle tevékenységre is alkalmas. Korábban szolgáltató cégek használták, jelenleg teljesen üres, utcai bejáratos, frissen lett festve. Egy 5 szintes ház alsó részében található, minden oldalról üzletek határolják, a környéken elég nagy az átmenő forgalom. Alkalmas lehet az egyetemek közelsége miatt kávézónak, teázónak, irodának, galériának, bemutató teremnek. A fűtést az éjszakai áramról működő villanykályha szolgáltatja. Minden fogyasztás egyedi mérők alapján fizetendő. A parkolás a környéken fizetős.

Az üzlethelyiség csak hosszútávra kiadó. Beköltözéskor fizetendő egy havi bérleti díj és két havi kaució.

Bérleti díj: 260.000 Ft+rezsi/hó, ami tartalmazza a közös költséget is! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367101
Tulajdonságok
Település: XI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Utca: Fadrusz utca
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Kiadó üzlethelység, üzleti ingatlanok rovaton belül a(z) "Kiadó üzlethelyiség Budapest, XI. kerület, Fadrusz utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat