Betöltés...

Mineral multi ásványi anyag komplex aminosav 120 kapszula – G&G

Ár: 13.500 Ft

Az ásványi anyagok előállítására testünk egyáltalán nem alkalmas, csak táplálkozással vihetjük be őket szervezetbe. Egészségünkben azonnal komoly zavar keletkezhet, ha étrendünkből hiányoznak az ásványi anyagok, melyek szükségesek a sejtek és a hormonok megfelelő működéséhez.

Az ásványi anyagoknak fontos szerepük van a vitaminok és más tápanyagok hasznosulásában is. Az ásványi anyagok hatással vannak egymásra, így egynek a hiánya más ásványi anyagok hiányához vezethet. Az aminosavakkal kelátokat alkotott ásványi kiegészítők 3-10-szer jobban felszívódnak, mint a nem kelát formában levők. (A kelát képzés az a folyamat, amelynek során az ásványi anyagok emészthetővé válnak.)

A Mineral Multi 13 ásványi anyag keveréke, amelyekből 8 kelát kötésben van. A kelát kötésű ásványi anyagok aminosavakkal vannak kombinálva, annak érdekében, hogy a készítmény jobban emészthető és felszívódó legyen. A jód, a cink és a vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához. A jód és a réz részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. A vas, a szelén és a cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A réz, a szelén és a cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, továbbá hozzájárul a bőr, a köröm a haj és a csontozat normál állapotának fenntartásához.
Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula. Az összetevők 100% természetes alapúak és a termékek jelentős részében növényi eredetűek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez. A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarizs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak is. A közel 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vitaminok - Testépítő szerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.07
Eddig megtekintették 90 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Mineral multi ásványi anyag komplex aminosav 120 kapszula – G&G" című hirdetést látja. (fent)