Betöltés...

Globus, Elektroterápiás készülék

Ár: 77.500 Ft

A Globus Elite SII kétcsatornás elektroterápiás készülék fájdalomcsillapító, izomstimuláló, rehabilitációs, szépségápolási és wellness kezelések széles skáláját biztosítja, összesen 100 program és ezzel többszáz féle felhasználási lehetőség áll rendelkezésre Programok: 30 sport, 44 fitness, szépségápolási és Wellness, 16 TENS- fájdalomcsökkentő, 6 megelőző (prevenciós), 3 rehabilitációs, 1 inkontencia Termékleírás Globus Elite S II elektrostimulátor Globus Elite S II: Rehabilitációhoz és alkalmazásokhoz tervezték Szépség 100 program: Nem ajánlott intenzív professzionális használatra. Tulajdonságok: - Programozható: Az Elite Sii 6 szabad memóriával rendelkezik, ahová be lehet illeszteni a kívánt paramétereket és létrehozni a személyre szabott programokat. - Sport: az elite sii-t úgy tervezték, hogy szelektíven stimulálja a gyors és lassú rostokat, a különböző izomtípusok edzése érdekében. - Fitness, beauty & welness: az elite SII kompakt, könnyű és elemmel működik. Ezért ideális eszköz arra, hogy akár otthon is elvégezzen egy gyakorlatprogramot a fizikai forma javítása és a fittség megőrzése érdekében. Az Elite SII által keltett izomösszehúzódás jótékony hatással van az anyagcserére és az izomszövetekre, amely nagyon hasonló a fizikai aktivitásnak köszönhetően elért hatásokhoz. - Szépség: a szép test a jólét és az egyensúly állapotának kifejeződése. Ezt kell fokoznunk és védenünk az idővel és az ülő életmóddal szemben. Manapság ez a szempont fontos értéknek számít az életünkben. Az elektrostimulációs esztétikai kezelésekkel gondoskodhatunk testünkről, megvédhetjük vitalitását és szépségét. - Wellness: hagyja, hogy a Globus vezesse Önt a jólét felé vezető úton, ahol fitt lesz, fogyni fog, erősíti a testét vagy egyszerűen csak jó formában tartja magát közvetlenül otthon.
- Rehabilitáció és fájdalom: az izomstimulációs programok különösen ajánlottak az ízületi műtétek utáni funkcionális helyreállításhoz és az immobilizációs időszakok után.
- Fájdalom: szüntesse meg a fájdalmat a TENS-áramok rendkívüli impulzusai segítségével, amelyek lágyan stimulálják a testét, és segítenek megtalálni az egészséget, a jó közérzetet és a megújult életörömöt.
- Inkontinencia: egy speciális program e gyakori rendellenesség otthoni kezelésére. Specifikációk: - Csatornák: 2 csatorna (4 elektróda) - Frekvencia: 0-150 Hz - Teljesítmény: 100 mA csatornánként - Impulzusszélesség: 50-400 µs - Hullámforma: Négyszögletes, kétfázisú, szimmetrikus, kompenzált szimmetria - Tápegység: újratölthető akkumulátor - Háttérvilágítású kijelző - II A osztályú készülék - A 93/42/CEE-2007/47/CEE irányelvnek megfelelően. A doboz tartalma: - Hordtáska - 1 stimulátor - 2 kábel az elektródák csatlakoztatásához (G3330) - 1 töltő - 4 db 5x5-ös elektróda - 4 elektróda 5x9 - 1 kezelési útmutató

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Globus, Elektroterápiás készülék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: