Betöltés...

GazoFitness súlytárcsa csomag 12,5 Kg

Ár: 9.500 Ft

GazoFitness súlytárcsa csomag 12,5 Kg
A Gazo Fitness kizárólag a legjobb minőségű anyagokat használja, hogy tartós és megbízható súlyzókat állítson elő. Az innovatív design és a professzionális szintű kivitelezés garantálja, hogy az edzései hatékonyabbak lesznek, mint valaha.Termékeink kompatibilisek egymással, minden eszköz összepárosítható együtt használhatóak!
Termékösszetétel




Tárcsa


2 db 5 kg-os erősített falú GazoFitness súlytárcsa, 31 mm belső átmérővel. 
2 db1,25 kg-os erősített falú GazoFitness súlytárcsa, 31 mm belső átmérővel. 




Gyártás


Magyarországon, Európai szabvány. GazoFitness




GazoFitness súlytárcsa egy speciálisan kifejlesztett, minősítéssel ellátott alapanyagból készült több teszt fokozaton végigvezetett termék. Erősített vastagfalú klisé forma, amelyben egy vashuzalból tekercselt kötött beton található egyedi gyártási receptúra alapján. Nem zizeg, nem veszít a súlyából és nem porlik szét. Célunk volt, hogy a kínai gyenge minőségű tárcsák helyett egy erős jól használható terméket állítsunk elő. Több tesztelési folyamatnak vetettük alá a hosszan tartó használat érdekében. Belső átmérője európai szabvány 31mm. Súly eltérési határ 0 +/-1,5% . Lekerekített szegélyű ezért nem roncsolja vagy vágja ki a padlót, burkolatot. Minden edzésmunkához kiválóan használható.
ErősítésSúlytárcsa borítás erősítő lamellákkal van ellátva a hosszantartó élettartam valamint a stabil használat miatt. Lamellák segítségével a forma nem esik össze és nem deformálódik a sorozatos használat alatt.Belső átmérőA belső átmérő európai szabvány 31mm. A tárcsa belső átmérő fala erősített formában készül, ezért a többszöri le ? felhelyezések sem okoznak gondot. Nem fog kikotyogósodni, eltörni, kirepedni.Biztonságos fogásA lekerekített, gömbölyű formának köszönhetően nem vágja vagy sérti meg a kezet. A padlón lerakás után nem roncsolja annak minőségét nem okoz roncsolódást rajta.
ISO 9001Minősített alapanyagból készülnek a súlytárcsák!TartósságSaját fejlesztésnek köszönhetően erősebb és strapabíróbb mint társai!Európai szabványSúlytárcsák Európai szabvány szerint azoknak megfelelő adatok alapján készülnek
GAZO FITNESS SPORTESZKÖZÖK
A GazoFitness súlyzókészletek biztonságos és megbízható edzést biztosítanak a felhasználó számára. Az egyedi markolat kialakításának köszönhetően nem koptatják vagy szakítják fel a tenyér felső bőrrétegét, a rászorító klipsz pedig segít csökkenteni az ízületi kellemetlenségeket a gyakorlatok során. Ezáltal tökéletes bármilyen súlyzós edzéshez, lehetővé téve, hogy fájdalom nélkül végezze el a tervezett sorozatot. A legjobb súlyzós edzés a Gazo Fitness - a magyar súlyzóval! Vásároljon közvetlenül a gyártótól a legjobb minőség érdekében.
GYÁRTÓK VAGYUNK!
A GazoFitness termékek alkatrészeit a megfelelő gyártási folyamatok és nyersanyagok felhasználásával gyártjuk. Magyarországon úttörők vagyunk a súlyzók gyártásában és forgalmazásában. Az Ország legnagyobb súlyzó boltja. 
GAZO FITNESS - A MAGYAR SÚLYZÓ
Ha otthoni edzőtermet szeretne felállítani, a GazoFitness gondoskodik róla! Súlytárcsák, rudak, fitnesz kiegészítők, padok és állványok széles választékát kínálják, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a súlyzós edzésből. Különböző méretű és kiszerelésű súlyzókat kínálnak, már 1,25 kg-tól kezdve egészen 10 kg-nál nagyobb súlyig. Ráadásul kedvezményes áron kínálunk Hardcore csomagokat, amelyek többféle súlyzókészletet tartalmaznak.. A GazoFitness Magyarország egyik legnagyobb súlyzós szaküzlete!
Tárcsarögzítő
A speciálisan tervezett rögzítő klipszek tökéletes méretűek és alakúak a súlyzórudakhoz, így biztonságos és kényelmes fogást biztosítanak az edzések során. Nem csúsznak vagy mozognak a rúdon, így minden gyakorlatot magabiztosan végezhet. Gazo Fitness Súlyzók tökéletes választás azok számára, akik biztonságosabbá szeretnék tenni az edzéseiket, és nem akarnak aggódni a súlytárcsa lecsúszása miatt. Ez a rászorítóklipsz biztonságosan a helyén tartja a súlytárcsát, megakadályozva annak kicsúszását. Kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamot biztosít.
Markolat
A súlyzórudakat egyedi, szabadalmaztatott fogással tervezték, amely kényelmes edzést biztosít a felhasználó számára. Ez a markolat nem szakítja vagy koptatja a bőrt, és nem okoz sérülést a tenyér felületén.
Összeszerelés

Helyezd fel a tárcsákat a rúdra.
Helyezd a rászorító klipszet a rúd elé , majd nyomd össze és húzd rá a rúdra.
Ellenőrizd, hogy a tárcsák és a rászorító rugó szorosan illeszkednek-e a rúdra.
A súlyzó most már használatra kész.

A Gazo Fitness súlyzó egy kiváló eszköz az edzéshez, amely biztonságos és hatékony használatot tesz lehetővé. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a súlyzó kényelmesen illeszkedik a kezedbe, így csökkenti a sérülés kockázatát, és lehetővé teszi a pontosabb és hatékonyabb edzést. A súlyzó összeszerelése egyszerű és gyors, így azonnal elkezdheted használni. A tárcsák és a rászorító rugók szorosan illeszkednek a rúdra, így nem kell aggódnod a súlyzó szétesése miatt. A Gazo Fitness súlyzó sokoldalú eszköz, amely lehetővé teszi az edzést otthon vagy akár az edzőteremben is. A különböző súlyokkal és tárcsákkal a súlyzó könnyen testre szabható, így mindenki megtalálhatja a megfelelő nehézségi szintet.
Garancia
Termékeinkre a jogszabályban előírt garancia időt biztosítjuk.
Állítható Súly
Univerzális, több készlet készíthető. A tárcsákat le-fel tudja helyezni a súlyzó rúdon.
Hazai Termék
GazoFitness termékei Magyarországon készülnek magyar alapanyagokból.
Minősítés, Európai Szabvány
Termékek az Európai szabványnak megfelelően készülnek!
A súlyzók ergonomikus kialakítása lehetővé teszi az izomcsoportok hatékony megdolgozását, így maximális hatást érhet el az edzésével. A Gazo Fitness súlyzók többféle súlyban érhetők el, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, és folyamatosan növelheti az ellenállást az edzések során.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Súlyzó
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "GazoFitness súlytárcsa csomag 12,5 Kg" című hirdetést látja. (fent)