Betöltés...

Multifunkcionális készülék, élelmiszer tisztítására, sterilizálására és fertőtlenítésére, növényvédő szerek és hormonok eltávolítására az élelmiszerekből, hordozható, 4400 mAh akkumulátor, fe

Ár: 11.537 Ft








Biztonságos módot keres arra, hogy az Ön és családja ételei tiszták és káros anyagoktól mentesek legyenek? Akkor a többfunkciós ételfeldolgozó ideális megoldás az Ön számára!



Ez a forradalmi készülék képes tisztítani, sterilizálni és fertőtleníteni az élelmiszereket, eltávolítva az egészségre káros növényvédő szereket és hormonokat. Többé nem kell aggódnod az ételed biztonsága miatt, mert ez a gép minden munkát elvégez helyetted.



És ha szeretsz bárhol enni, akkor ez a gép tökéletes számodra! Nagy teljesítményű, 4400 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, így bárhol és bármikor használhatod, anélkül, hogy áramforráshoz kellene csatlakoztatnod. Ráadásul kompakt és könnyen hordozható, így magával viheti kirándulásokra vagy piknikekre is.



A multifunkciós készülék fehér színben is kapható, ami tökéletesen illik bármilyen konyhához vagy utazótáskához.



Fektessen be ebbe a készülékbe, és élvezze az egészséges és tiszta étkezést, bárhol is legyen! Ne hagyjon kétséget az ételek biztonsága felől, és válassza a multifunkciós készüléket, hogy mindig biztonságban legyen.



【Egészséges és biztonságos】

Ha csak vízzel öblíti le a terményeit, az még nem jelenti azt, hogy azok tiszták. A víz nem távolítja el teljesen a növényvédő szereket vagy a viaszt, amelyet a termékeken az eltarthatósági idő meghosszabbítása érdekében permeteznek. A gyümölcs- és zöldségtisztító nagy energiájú iontisztító technológiát alkalmaz, kémiai adalékanyagok nélkül vizet használ nyersanyagként, nem roncsolja az élelmiszerek táplálkozását, és biztonságosabban védi a gyermekek és a családok egészségét .

【Egyszerű használat】

Csak tegye a tisztítandó élelmiszert a mosogatóba vagy medencébe, nyomja meg a mosógép kapcsológombját, tegye a készüléket a vízbe és indítsa el a tisztítást. Néhány egyszerű lépéssel és az élelmiszer-tisztítóval segíthet családjának egészségesebb életmódot élni és tisztább termékeket élvezni.

【Vezeték nélküli USB újratölthető】

USB vezeték nélküli töltés kialakítása, nagy kapacitású 4400 mAh akkumulátor, akkumulátor élettartama, alapértelmezett 10 perc minden alkalommal, teljes töltés használható ≥ 25 alkalommal, biztonságos és stabil, hosszú élettartam, IPX7 vízálló.

MEGJEGYZÉS: 3 liter víz egyszeri, 6 liter víz kétszeri folyamatos futtatásához és 8 liter víz háromszori folyamatos futtatásához ajánlott.



【Kicsi és hordozható】

A zöldség- és gyümölcshámozó finom és kompakt, tenyérnyi méretű és könnyen tárolható. Nemcsak otthoni használatra alkalmas a konyhában, hanem ideális üzleti vagy kempingutakhoz, szabadtéri utazásokhoz is, és könnyen elhelyezhető a bőrönd jobb oldalán vagy bármilyen ruhás táskában.

【Multifunkcionális alkalmazás】

Az élelmiszer- és gyümölcsmosó széles körben használható gyümölcsök és zöldségek, hús, rizs, tenger gyümölcsei és egyéb élelmiszerek tisztítására.

A csomag tartalma:

1 xgyümölcs- és zöldségmosó

1 xvezeték nélküli töltőalap

1 xUSB töltőkábel

1 x használati utasítás 1 x használati utasítás.



 




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Multifunkcionális készülék, élelmiszer tisztítására, sterilizálására és fertőtlenítésére, növényvédő szerek és hormonok eltávolítására az élelmiszerekből, hordozható, 4400 mAh akkumulátor, fe" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: