Betöltés...

Konyhai kiegészító tároló polc / állvány - 2db - 60 x 19.5 cm (fehér)

Ár: 11.600 Ft

2 darabos univerzális konyhai kiegészítő tároló polc szett, ami a konyhapulton vagy egy nagyobb tároló polcon belül is kiegészítő tároló kapacitást kínál. Anyaga rozsdamentes porfestett acél és lakkozott kompozit fa. Egymásba csúsztatható állványok, a teljes szélesség 33.5 - 60 cm között állítható. A konyhai felhasználás mellett praktikus megoldás iróasztalokhoz, vagy élelmiszer és kisedénytároló szekrények belső polcaira. Szélesség: 33.5 - 60 cm
Magasság: 13.6 - 15.5 cm
Mélység: 18.5 - 19.5 cm

A polcok nagy szilárdságú fából és erős fémből készülnek, és egyenként akár 15 kg-ot is elbírnak; helyezze rá kávés- vagy fűszeres üvegeit, amik mindig stabilan állnak. Szeretné a konyhai polcokat egymásra rakni, beágyazni, elválasztani vagy L-alakban elhelyezni, hogy elférjenek a szobájában? Nem probléma: maximalizálja a helyet, egyszerűsítse a tárolást. 2 erős konyhai polc készlet egymásra rakható és bővíthető kialakítással, egyszerű összeszereléssel.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Konyhai kiegészító tároló polc / állvány - 2db - 60 x 19.5 cm (fehér)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: