Betöltés...

Elektromos bögre melegítő hálózati csatlakozóval - csészemelegítő kávéhoz, teához, forralt borhoz a téli estékre (BB-16715)

Ár: 4.990 Ft

A praktikus italmelegítő nagyszerű kellék azok számára, akik szeretik a forró italokat és azokat a lehető legkényelmesebb formában szeretnék elfogyasztani. Kellemes eszköz, amely melegen tartja italát, de nem melegíti túl: a pohár tartalma mindig pontosan 55°C-os lesz. Csak helyezze a bögrét az melegtő padra, amely az italt folyamatosan melegen tartja. Ennek a terméknek köszönhetően az itala soha nem fog kihűlni. A meleegítő ideális íróasztalra vagy irodai munkaasztalra, de bárhol elhelyezhető ahol van a közelben konnektor. Elónyök: 55°C hőmérsékletet tart fenn automatikus be- és kikapcsolás automatikus kikapcsolás, ha az állvány felborul fém, üveg, kerámia és műanyag poharakhoz kompakt méretek és kis tömeg minimalista megjelenés otthoni és irodai használatra alkalmas A termék jellemzői: névleges feszültség: AC-220-240V névleges frekvencia: 50-60HZ névleges teljesítmény: 16W fehér szín anyaga: műanyag tápellátás: hálózati 230 V méretek: (magasság / szélesség / mélység): 16,5 cm x 12 cm x 2 cm súlya: 169g súly a csomagolásban: 204g Videó a termékről: https://www.youtube.com/shorts/blQCvdwveek

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Konyhafelszerelés rovaton belül a(z) "Elektromos bögre melegítő hálózati csatlakozóval - csészemelegítő kávéhoz, teához, forralt borhoz a téli estékre (BB-16715)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: