Betöltés...

Romantikus regények fél áron!

Ár: 4.990 Ft

Clara Jane King romantikus-erotikus regényei, a 18-19. századi arisztokráciát állítják a középpontba, ahol betekintést nyerhetünk ügyes-bajos szerelmi ügyeikbe. Két könyvét együtt, csak is kizárólag az író nő weboldaláról lehet megvásárolni 50%-os kedvezménnyel!
Az egyik könyv címe. Kincset érő élet. Rövid tartalma: Anne Alston férje eltűnése után, leánygyermek híján gyámságába fogadja Luisát, az árva kis cigánylányt. Fia, az ifjú gróf, tanulmányai befejezése után, Angol földre lépve szembesül a ténnyel, hogy édesanyja végakarata szerint, a csavaros észjárású lányból úrinőt kell faragnia. A feladatot megnehezíti, hogy Christian első látásra beleszeret a bájos külsejű lányba, aki minden erejét arra használja, hogy leleményes észjárásával, nap, mint nap, pokollá tegye a férfi életét. Az ifjú grófnak nem csak a zabolátlan lány viselkedését kell elviselnie abban reménykedve, hogy egy nap meghódítja szívét, hanem gyerekkori barátnéja ármánykodásával és cselszövésével is meg kell küzdenie. A humoros történetekben bővelkedő életet nagybátyja kielégíthetetlen kapzsisága teszi olykor tragikussá. Christian-nak minden erejére szüksége van, hogy szerelmét és vagyonát megvédje, egy új élet reményében.
A másik könyv címe: A szerelem két arca. Rövid tartalma: Egy éjszaka szándékos gyújtogatás miatt, tűz üt ki a grófi rezidencián. A kis Erick-et azonban kimenekíti egy paraszt asszony, aki elrejtve a világ szeme elöl, fiaként neveli. Az ifjú, felcseperedve tudja meg, hogy ki is ö valójában. Bosszút esküszik, s kitanulva a hajózás minden fortélyát, kalóznak áll. Egy éjszaka, megtámadja az ellensége hajóját. Azonban élete, rögtön hatalmas fordulatot vesz, mikor az első tisztje, egy lányt ment ki a süllyedő roncsból. Utólag derül ki, hogy a nem kívánatos szerzemény, ádáz ellensége egyetlen gyermeke. A lány, teljesen megbabonázza szépségével. Így ahelyett, hogy megölné, mint ahogy azt tervezte, szabadon engedi. Partot érve, jól álcázva valódi énjét, apja adósságának fejében, feleségül veszi. Azonban nem tud hozzá közel kerülni, mert Olivia gyűlöli a piperkőc, dúsgazdag embert, ki megfosztotta szabadságától. Így éli boldogtalanul napjait, mikor egy nap, váratlanul megpillantja a patak vizében fürdőzni a jóképű kalózt.
https://clarakingbook.hu/konyvek
https://clarakingbook.hu/konyvek
Tulajdonságok
Település: Kőszeg
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Könyvkereső: Humoros
 
Feladás dátuma: 2024.03.09
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Romantikus regények fél áron!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Clarakingbook