Betöltés...

II. kerület Bem József utca, 76 nm 2+1 félszobás lakás

Ár: 44.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
TULAJDONOSTÓL eladó Budapest II. kerület Bem József utcában egy 76 nm alapterületű, 2 + 1 félszobás 6. emeleti, korszerű házközponti fűtéssel rendelkező, felújítandó lakás.

A PARKRA NÉZŐ lakás világos, napos, rendkívül jó adottságokkal rendelkezik. Az ingatlan a Ganz Öntödei Múzeum mellett, egy jó állapotú, rendezett, igényesen karbantartott, liftes, frissen festett lépcsőházzal rendelkező társasház legfelső szintjén (6. emelet) található.

A tágas, világos étkező-hallból nyílik a konyha. A konyhához kamra is tartozik. A lakás nappalija és egyik hálószobája nyugati tájolású, és a Ganz Öntödei Múzeum fákkal beültetett parkosított területére néz, a hálószobához egy kisebb loggia kapcsolódik. A konyha és a másik hálószoba déli tájolással a társasház csendes, zárt belső udvarára néz, rálátással a Parlementre és a Halászbástyára. A szobák ablakai cserélt műanyag nyílászárók, redőnnyel felszereltek. Tárolási lehetőséget a különböző helyiségekben (előszoba, hall, hálószoba) kialakított beépített szekrények biztosítanak. A fürdőszoba és a wc külön helyiségben találhatók.

A fűtést és a melegvizet a társasház 4-5 éve felújított, korszerű házközponti kazánkészüléke (Viessman kazán) biztosítja.

A lakáshoz közös használatú pinceszinti tároló is tartozik.

A környék tömegközlekedése kiváló, néhány perces sétával elérhetők a 4-es és 6-os villamos megállói, valamint a budai fonódó 49-es és 19-es villamosok is. A Batthyány téri metróállomás és a Széll Kálmán téri metróállomás gyalogosan vagy villamossal is megközelíthető. Egy villamosmegállónyi távolságra található a sportolási, kikapcsolódási lehetőséget kínáló Margit sziget vagy Millenáris park, illetve a bevásárlási lehetőséget biztosító Mammut bevásárlóközpont és Fény utcai piac.

A lakás kiválóan alkalmas párok, családok életterének kialakítására, de befektetésnek vagy iroda céljára is remek lehetőség.

A lakás TEHERMENTES, nem lakott, így bármikor, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ.

Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: II. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Bem József utca
Alapterület (m2) : 76
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses
Emelet: 6. emeleti
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 1591 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "II. kerület Bem József utca, 76 nm 2+1 félszobás lakás" című hirdetést látja. (fent)