Betöltés...

Budapest Váci út 34

Ár: 100 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Budapest XIII. kerületének központi részén a Váci út és a Csanády utca sarkán lévő 1909-1910 években épült. magyaros-erdélyi szecessziós motívumokkal díszített Krayer-ház 1. emeletén eladó egy 117nm-es nagypolgári lakás.
A lakás kiváló elrendezésű, minden helyiség, az előszobából külön-külön közelíthető meg. Keleti fekvése miatt rendkívül napfényes. A három nagyobb szoba ablakai a Ferdinánd hídra néznek. Az egyik szobából egy köríves erkély nyílik. A konyhában egy újabb konyhabútor található. Ez az egyetlen bútorzat a lakásban. A nyílászárok rendkívül jól hangszigetelnek, az utca zaját nem lehet a lakásban hallani. Az ingatlan belmagassága 360 cm. A rezsi a mérőórák alapján fizetendő. A közös költség 16 700 Ft havonta, ami a szokásos díjakat tartalmazza.(közös képviselő díja, közös helyiségek világítása, szemét díj, lépcsőház takarítása, udvar rendben tartása, ház biztosítása, felújítási alap. Közvetlen környezetében metró, troli és buszmegállók, óvoda, iskola, gyógyszertár, rendelő intézet, posta, boltok, üzletek, éttermek, edzőterem és számos más kiszolgáló egység megtalálható.
A lakás két bejárattal rendelkezik. Ezért akár két különálló lakás is kialakítható. Elhelyezkedése és könnyen kiadhatósága miatt befektetésnek is tökéletes választás. Irodának és lakásnak is alkalmas. Az ingatlan tehermentes és a vételár megfizetését követően, azonnal birtokba vehető!
Az ingatlan a www.vaciut34.hu weboldalon tekinthető meg
T: 06-30-929-8010

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: 1132 Váci út 34
Alapterület (m2) : 119
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 1484 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Budapest Váci út 34" című hirdetést látja. (fent)